Picture

Marklin4me

Indlæg: 516

PB

Hvilke forventninger har vi

Hejsa,

Jeg besøger gerne diverse messer, DMJU, Hobbymessen m.m. Lige om lidt er der Hobbymessen i Valbyhallen - nærmere betegnet på lørdag og søndag Smile

Derfor sad jeg lidt og tænkte på - hvilke forventninger har vi til disse messer. Her tænker jeg på alle - både forretninger, klubber og privatpersoner. Alle har jo en mening eller holdning. Det ser vi jo engang imellem her på siten Smile

Så hvordan hjælper vi os selv til at blive bedre ? Så vi alle får en god oplevelse......

 - Som forretning ønsker man, at sælge nogle vare, have en god dialog med mulige nye kunder og gøre det så præsentabelt som muligt - eller tager jeg fejl ?

 - Som klub vil vi gerne vise et anlæg frem, lave erfaringsudveksling, fortælle om anlægget til besøgende og måske finde et nyt medlem ?.

 - Som enkeltperson vil vi gerne se nyheder, se flotte anlæg, stille spørgsmål, gøre et godt køb, blive inspireret, måske overveje blive medlem af en klub ?

Men har vi et fælles ansvar ? Er der ting vi er fælles om og er der nogle ting vi skal blive bedre til fremover.

Og denne mail går IKKE DMJU eller messeudbydere på klingen. Jeg synes personligt, at de laver en fantastisk stykke arbejde. Derfor er jeg også medlem af en lille klub, som igen er medlem af DMJU.

 

Man kan så spørge - hvad vil jeg så gerne med dette indlæg. ?

Jeg tænker lidt, at de indspark der kommer, som følge af denne dialog - hvor "drømme" også er tilladt, kan bruges af os alle.

Og skulle der også komme indspark om hvad der virker i dag - er de selvfølgelig også velkommen.

 

__________________

Stor modelbane hilsen

Ulrik R. Thomsen


Märklin CS3+, CS2, M og C skinner

medlem af MIST-ZEALAND og MJK Nordbanen

 www.marklinfan.dk ; www.marklin4me.dk

Like 0 kan lide
Top

Picture

Skovsøekspressen

Jernbaner i den "gyldne" epoke III er sagen

Indlæg: 2.874

PB  Blog

Vi (vores lille klub) var forbi oppe i Aalborg for nylig til messen arrangeret af Hobbykæden. Her var det rigtigt godt at se noget nyt mht. udstillingsanlæg (især det norske Fremo-anlæg imponerede) og producenter der viste ting frem. Men man skal nok næppe forvente den samme nyhedsstrøm, som der blot var for nogen år tilbage. De tider er vist forbi og kommer ikke igen. 

Der er i dag rigtig mange der kan huske at have set en ME eller en MR eller en Lynette, end et aktivt damplokomotiv. Og bl.a. disse her vakte stor opmærksomhed på messen i Aalborg.

Men der kunne godt gøres mere endnu for at få tiltrukket nyere og yngre generationer til hobbyen. Et hit var her minitoget der kørte rundt i Aalborg. DMJU er også aktiv her på på messerne mht. det. Men mange klubber (inkl. vores egen lille her), kunne også godt gøre noget mere for at tiltrække de yngre.

Mvh

Claus 

__________________

Dansk epoke III (Statsbane med færgehavn), 1956-1966. H0, K-skinner, digitalt med en Ecos II.

Like 0 kan lide
Top

Picture

esben2009

Greve

Indlæg: 281

PB  Blog

Når vi kommer til messe, så vil vi gerne to ting, dels få noget inspiration, dels købe noget nyt med hjem. Det vil sige, at gå på messe skulle gerne være en oplevelse. 

Med en lille dreng under armen har der altid været noget at se på, i sær i de større størrelser, så oplevelser (Læs: Underholdning) kan sagens være noget andet end det man selv kører med.

Ofte har vi må gå hjem med de fleste penge i lommerne, for der har ikke altid været det store at købe for os. Nu er vi måske også lidt anderledes da vi mest gør i materiel fra alpelandene og der omkring. Men at komme på messe og se at meget af det som udbydes er det samme fra forretning til forretning fordi man satser på det sikre udvalg øger ikke vores købelyst. Vi vil derfor gerne se mere af det som er anderledes, det kunne eksempelvis være en fed dieselmaskine fra Ungarn, altså noget uventet som man lige kunne impulskøbe fordi man bare har lyst. Ikke fordi den passer ind i samlingen, den slags planlagte indkøb tager vi løbende i butikkerne. 

__________________

De bedste toghilsner

Esben + John Larsen

Vi kører Märklin digital CS3+, epoke 4-5-6 materiel og tider vi selv har oplevet, favorittoget er DB ICE2 + SBB krokodillen Ce 6/8

Like 0 kan lide
Top

Picture

TT-Däne

Indlæg: 104

PB

Vi i TT-Klubben, har forventninger om en god weekend med masser af samtaler med publikum om modelhobbyen.

Ris og ros omkring vores anlæg og de nye tiltag vi har fået lavet, samt fremvisning af nye TT-Modeller.

Og lykkedes det at få et par nye medlemmer er vi glade Smile

Martin

Like 0 kan lide
Top

Kommentarvisning

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.