Picture

mss

Herlev

Indlæg: 15

PB  Hjemmeside

Hej!

Nu da jeg har oprettet mig som bruger i dette forum vil jeg da lige sige hej.

Mit navn er Morten, jeg er 36 år (37 om nogle dage) og har været togtosse siden barnsben.

I de sidste ca. 10 år har jeg været aktiv på nettet i diverse grupper og fora. I forbindelse med min interesse for danske jernbaner har jeg primært haft frekventeret google grupper, tog-sim og et par andre mindre aktive fora. Der er dog ikke meget liv tilbage de steder, så nu er opmærksomheden mere blevet rettet mod dette forum og jernbanen.dk.

Min hovedinteresse indenfor jernbaner er de tyske baner, og min forumsaktivitet foregår da også primært hos drehscheibe-foren, H0-modellbahnforum og Stummis modellbahnforum i Tyskland. Men jeg kan ikke løbe fra at det altid er rart at være opdateret mht. det danske.

Jeg samler på modeltog efter tysk forbillede, en del andet har jeg dog også, herunder naturligvis også lidt dansk Smile En periode samlede jeg kun dansk, men det var alligevel ikke helt mig. Desværre har jeg i disse år ikke plads til en modeljernbane, da jeg bor med min kæreste og to unger i en 3-værelses lejlighed..! Overvejelser vedr. en lille klap-bane el. lignende er indtil videre ikke blevet til noget.

Fotografering har jeg både bedrevet i Danmark og i udlandet siden 1990'erne, hvor midt-90'erne må siges at være min "storhedstid" hvad fotograferingen angår. Dette bærer min fotoside også stærkt præg af, omend jeg også med jævne mellemrum har taget mange billeder siden. Mange herinde har sikkert allerede besøgt mine gamle eller min nuværende fotoside. Desværre gik den gamle offline da fotopic.net drejede nøglen om, men det meste er ved at være online igen. De fleste billeder er dog desværre endnu uden kommentarer. Et link er placeret i min signatur.

Jeg håber på mange hyggelige diskussioner i en god tone, det virker som om at der skulle være et grundlag for dette her i forummet! Smile

Til slut et enkelt billede fra København H i 1995:

Billede

__________________

Mvh MSS

Mine jernbanefotos: http://mortenschmidt.piwigo.com/

 

Like 0 kan lide
Top

Picture

hxmiesa

Software Engineer

Bilbao Spain

Indlæg: 993

PB  Hjemmeside

Velkommen til! Wink

__________________

Venlig hilsen
Henrik Hoexbroe
TOG -i lange baner!

Like 0 kan lide
Top

Picture

diablomandk

Indlæg: 311

PB

jamen velkommen til og hyggeligt at møde dig....

ang at bygge modelbane kan jeg kun sige en ting.

Modul byggeri.

kort fortalt du melder dig i en modulklub og hjemme bygger og hygger med et modul som nomalt fylder 90cm*40cm

det tager ikke meget plads men nok til at udfolde sig.

jeg selv sage hunden er lige ved at opstarte hos 3modul. dk her køre vi 3 skinne system ( marklin ) dog holder man sig mest i det danske men som de siger selv indefor DSB kommer der tit noget DB kørende.

men der er andre modul klubber i landet.

men velkommen til

 

>Brian " som skal drikke kaffe og spise kage nu "

Like 0 kan lide
Top

Picture

mss

Herlev

Indlæg: 15

PB  Hjemmeside

Tak til jer begge! :)

Og tak for tippet Brian, jeg har kigget på linket du sendte mig og det ser spændende ud. Det med klubber har jeg prøvet, og det var ikke mig. vModulanlæg synes jeg er mere interessante da man så også har noget at rode med derhjemme. Det er ikke rigtigt noget jeg vil give mig i kast med p.t. Meeen måske en dag? Wink

Mht. materiellet samler jeg i øvrigt 2-leder jævnstrøm, så der er lidt inkompatibilitet. Jeg har lidt dansk materiel, og de fleste tyske vogntyper der indgik i EC og nattogene i 1980/90'erne da der stadig skete noget på den front.

__________________

Mvh MSS

Mine jernbanefotos: http://mortenschmidt.piwigo.com/

 

Like 0 kan lide
Top

Kommentarvisning

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.