Picture

Webmaster

Indlæg: 113

PB  Blog

Dette forum er lukket

Dette forum for arrangementer er mere eller mindre lukket. Det ligger her stadig, så man kan læse gamle indlæg, men da Sporskiftet nu har fået en kalender, bør man i stedet bruge denne, når man gerne vil fortælle om et arrangement.

Man opretter et arrangement i kalenderen ved at vælge "Opret indhold" og derefter vælge "Begivenhed". Her kan man så oprette sit arrangement på næsten samme måde som her i forum - med to væsentlige forskelle:

  • En begivenhed kan have en eller flere datoer - så den kan optræde en eller flere gange i kalenderen. Hvis der f.eks. er tale om et weekend-arrangement med åbent fra 10:00 - 17:00, er det bedst at oprette to datoer med korrekt start- og slut-tid, så vil alle kunne se det tydeligt i alle oversigter.
  • En begivenhed kan også have en lokation: Skriv adressen, hvor begivenheden foregår, så kommer den med på begivenhedens side, der kommer links til Rejseplanen mm., og der dukker et lille Google kort op, så man kan se, hvor i landet det sker.

Bemærk også, at man kan diskutere en begivenhed på samme måde som her i forum: Man kan skrive kommentarer, vedhæfte fotos osv., så man kan debattere begivenheden, før den foregår, og fortælle om den efterfølgende. Det kan måske være en stor hjælp for folk, der gerne vil se, om et arrangement er værd at besøge, næste gang det løber af stabelen.

Like 0 kan lide
Top