Picture

00

Indlæg: 633

PB

10 års jubilæum hos Kystbanen

Jeg tager ind til Kystbanen på søndag til udsalg og jubilæum. Jeg har solgt noget fint meccano grej, biler og fly, så der er tanket lommepenge til tog. Sådan som jeg har hørt det er det noget der spiller i weekenden.

Hvor ville det være sjovt hvis andre herinde havde et "navneskilt" på med brugersignaturen, så man kunde trykke næver med entusiasterne.

__________________

Kører H0 på spisebord (TRIX & Brawa) - Bygger pt. mindre N-bane som by, nået dertil hvor scener og personer sættes på. Har taget hul på et middelstort Z-anlæg. Har LGB i haven. (og et stor samling Spor 1 Märklin og KM-1 på hylderne) - ECoS, ESU Radio & TouchCab.

Like 0 kan lide
Top

Picture

frede2300

Software udvikler

Indlæg: 1.129

PB

Jeg smutter forbi idag ved 13.30 tiden. Jeg kan let kendes som ham der spiser flest kanelgifer Wink

__________________

H0m med GT-Position ... og jeg skal nok komme med en status på byggeriet snart..

Like 0 kan lide
Top

Picture

c-lind

Elektriker

København N

Indlæg: 50

PB

Jeg var forbi i dag, der er meget at glæde sig til, op til 30% rabat på nogle rigtig fine ting, det er en rigtig fødselsdag, især for os kunder Smile

Der var som sædvanligt mange der brugte mange penge og så lige mig, der lige fandt et Brava containervognssæt i kælderen til en virkelig billig penge, hurra Smile

Venlig hilsen og god fødselsdag til alle der kommer til fest Smile

Claus Lind

Like 0 kan lide
Top

Picture

nyboder

Civil i forsvaret

København N

Indlæg: 404

PB

Jeg har ikke brug for kaffe, de har ikke haft tid til andet de to sidste gange jeg har været der, så jeg smutter en tur til Togkælderen istedet for, hvor der er mange tilbud på nyhederne.

__________________

Med venlig hilsen

Erik

Kører: Märklin, dansk, epoke 3-4-5 og Faller Car system.

Like 0 kan lide
Top

Picture

Skovsøekspressen

Jernbaner i den "gyldne" epoke III er sagen

Indlæg: 2.874

PB  Blog

Der var en hel del travlhed og en del fine tilbud derude lørdag formiddag. Og så var der kaffe og hjemmebagt kage. 10 års jubilæet med alle tilbudene foregår også hele den kommende uge.

Mht. kaffedrikning og snak, så kan man altid spørge om noget eller betale. Det tror jeg nu gælder alle steder hvor man kan få sig en kop kaffe. Kaffe er med til at give noget ekstra hygge, og det er et ekstra plus, bl.a. når det er så dyr en hobby som det er. Den tid jeg har handlet ude på Strandvejen, har jeg hele tiden syntes godt om at der altid er frisk kaffe på kanden.

Det gamle Trinbræts motto i Århus var i øvrigt; "Altid go´ for en kop kaffe". Her kom folk faktisk rejsende fra hele landet for at handle hos Mads og siden Susanne.

Mvh

Claus

__________________

Dansk epoke III (Statsbane med færgehavn), 1956-1966. H0, K-skinner, digitalt med en Ecos II.

Like 0 kan lide
Top

Kommentarvisning

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.