Godt nytår 2018

Så er det igen blevet tid til en nytårshilsen på Sporskiftet.

2017 har været et roligt og godt år på Sporskiftet - ikke mindst takket være vores moderatorer, der har gjort et fint arbejde med at holde en fornuftig tone i de mange indlæg, der fortsat strømmer ind på Sporskiftet. Et stort tak herfra til moderatorerne for det fine arbejde.

Og så er 2018 nyhederne allerede på vej ind i en lind strøm. Ikke mindst takket være vores fantastiske ven Gert, der sidder i Holland, men har lært sig selv dansk og har valgt at bruge en del af sit krudt på at holde os alle orienterede om næsten alt, der foregår indenfor europæisk modeltog. Også en stor tak til Gert for hans pragtfulde bidrag til Sporskiftet.

Strømmen af danske nyheder ser også ud til at fortsætte, selvom der skiftes lidt ud blandt leverandørerne: Sidste års største producent lader nu til at være ramt af samme syndrom, som man ellers ikke har holdt sig tilbage for at kritisere andre for - man kan ikke levere, men nøjes med at vise prototyper og afgive løfter om, at produkterne "kommer engang". Heldigvis har det så vist sig, at andre leverandører, som en del vist havde afskrevet, er vendt tilbage med mange nye spændende produkter. Alt i alt har 2017 været et godt år for dansk modeltog, og 2018 ser ikke ud til at blive mindre spændende.

Alle brugere af Sporskiftet ønskes godt nytår!

Lars Skjærlund
Webmaster

Like 5 kan lide
Top

Picture

kylle

altmuligt

Dianalund

Indlæg: 461

PB

Hej alle togvenner

Ja også et godt nytår herfra , må vi alle holde hjulene igang så det hele kører

speceilt tak til Lars for dette fantastiske forum

 m v h Christian

__________________

http://3modul.dk/

Like 0 kan lide
Top

Kommentarvisning

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.