Kraftcentral til Ubby Papirfabrik

 

En appairfabrik er god på et modeljernbaneanlæg, fordi den skaber megen godstrafik, der skal raåstoffer, kul, kaolin og træmasse. Desværre er en apairfabrik også en kæmpeindustri, som meget få af os har plads til på vore anlæg. Jeg har for et par år siden samlet eller "kitbashed" en del af Ubby Papirfabrik fra to Walthers byggesæt. Denne begyndelse blev skabt som baggrundsbygning. Nu har jeg fundet ud af at fylde de resterende bygninger på anlægget, den første er kraftcentralem. Jeg er blevet inspireret af billeder af Maglemølle papirfabriks kraftcentral. Da jeg efterhånden har fået bedre styr på at bygge fra bunden vil jeg med bygningen af denne kraftcentral fortælle, hvordan jeg gør det

 

 

 

 

 

 

__________________

Ubby Havn november 1965, DCC, Roco Multimaus, Peco code 75, Kadee koblinger.

Like 0 kan lide
Top