Nyt lokomotiv "den flyvende hollænder"

Som jeg skrev i en tråd under "køb, salg og bytte" har jeg søgt efter, og nu købt, en model af MY 1108 "den flyvende hollænder" fra Roco.

Jeg bød på den via eBay og vandt en auktion Mandag eftermiddag. Den blev afsendt umiddelbart efter, og sælger vurderede at jeg kunne forvente at modtage pakken mellem d. 02 og 04 november. Men nu her i eftermiddag ringede pakkeposten på min dør og leverede pakken. I betragtning af at pakken er sendt fra udlandet, ifølge pakkelablen Tyskland, er det efter min mening rimelig hurtigt; og godt gået i betragtning af sælgers vurdering.

Maskinen er endnu ikke sat i drift af to årsager: 1. Pakken var temmelig kølig, så jeg vurderede at den burde "klimatiseres" først. 2. Jeg har ikke noget fast anlæg, og er hvad der oversat fra tysk hedder "tæppebaner"; altså mine anlæg er midlertidige og bygges på mit stuegulv eller et bord. Så jeg har ikke gidet bygge et lige nu.

Men uanset ovenstående er der tale om en rigtig flot model, som Roco jo også er kendt for, og har lader til at have en rimelig god vægt (som jeg ikke har kunnet bekræfte grundet mangel på en vægt) som skulle være gavnligt for overførsel af trækkraft.

Nu glæder jeg mig til at få den prøvekørt, efter en smøring af bevægelige dele, og se hvor godt den klarer sig.

__________________

Interesserer mig generelt mest for jernbanerne øst for Storebælt, navnlig på Syd-Sjælland og og Lolland-Falster.

Trix startsæt, suppleret med udvidelse af antal skinner og en MS2 til styring.

Like 2 kan lide
Top