DSB IC3 Klagerings haller

Hej allesammen.

I fredags var jeg ude i DSBs klagøring/værksteds haller og jeg syntes lige jeg ville til dem der ikke ved det fortælle det jeg lærte og oplevede.

Jeg fik både lavet højtellerudkald, tændt og slukket for lyset i hele vognen lukket og åbnet for dørene og skramt en fotograf med toges to horn,(vi taler om et dybt horn og et el horn) da jeg ville tænde for lyset. Jeg fik også en demostration af den atomatiske forudde som kan køre til siden når toget er koblet sammen så der er genemgang.

Hallerne jeg var i ligger ved Dybbelsbro station, et ohold i de haller må maks. vare 8 timer, ophold over 8 timer skal foregå i Århus. I værksteds hallen kan de også løfte togene så man kan komme til nedefra, i hallerne kan de bla. skifte døre vinduer brandslukere forsynigner samt repere motor og skifte samt opdatere softwaren.

Når men hele hallen er målt op til hver cm, fordi i når togene starter op er det der de udleder mest Co2, så der er lavet udluftnigns skakte over udluftskakterne i togene som tar der meste fourenign og så tar standard udluftnignen det sidste, dette kraver selvfølig at toget stopper præcis lige der hvor det skal stoppe, og selfølig er hallen lavet kun til IC3,ere.

Billede

Billede

Billede

Mvh Lukas og god jul og godt nytår.

Ps. håber i måske kunne lære mig noget mere.

__________________

Mvh Lukas

Like 0 kan lide
Top

Picture

Lukas A

Studerende

Indlæg: 329

PB  Blog

Her kommer lidt flere bileder.

Billede

 

__________________

Mvh Lukas

Like 0 kan lide
Top

Picture

Lukas A

Studerende

Indlæg: 329

PB  Blog

BilledeBillede

__________________

Mvh Lukas

Like 0 kan lide
Top

Kommentarvisning

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.