Turbo-skov, skov på 30 min.

Til venstre for min Lille Lillebæltsbro er der i baggrunden noget der skal forstille en tætvoksende skov som vokser helt til kanten af den kommende klint. Jeg er en nærig rad, så jeg kviede mig ved tanken om antallet af dyre træer der skulle til at lave en tæt skov. Løsningen blev min "turboskov" eller sagt på en anden måde: Tæt skov på 30min.

"stammerne" er lavet af krøllet hønsenet. Det er så klippet lidt i stykker hist og pist for at skabe nogle grene. derefter er der trukket små tooter af filtervat på. Så lagde jeg det ned i en papkasse og gik ud i haven og gav det hele en omgang med den sorte spraymaling, og lidt med den grønne. Mens malingen endnu var våd og klistret støede jeg "balde" i to forskellige nuancer på. Der røg en masse ved siden af, men det ligger i papkassen, lige til at samle op.

Voila, skov på 30 min. Kommenter som altid gerne.

BilledeBilledeBillede

__________________

Hilsen Morten

Besøg min blog på: http://www.sporskiftet.dk/blogs/klarsyn og læs mere om mit anlæg.
M og C-skinner på loftbane, ECoS 50000, 2 Mobilstationer og 5 Delta boostere. Primært DSB materiel Epoke III - IV.

Like 0 kan lide
Top

Picture

cbt

Indlæg: 1.114

PB

Hej Morten

Det er da en fin idé til at lave udbredte skovarealer, hvor kun trætoppene kan ses.

Når man ganger og dividerer og sammenligner dit resultat med tidsforbruget, så må resultatet siges at være optimalt.

Men metoden kunne måske udbygges lidt, også uden at tidsforbruget øges alt for meget, ved at den yderste række træer, som omgiver og afgrænser skovarealet, kunne bestå af enten købetræer, f.eks. nogle af de billige fra bulk-pakkerne fra f.eks. Heki, eller flotte hjemmegjorte træer á la Reiner, mens træerne inde i den mørke skov blot kan bestå af malede runde træpinde, der holder en plade (f.eks. 3 mm maskinpap/skiltepap, malet mørkebrun eller sort på undersiden og f.eks. grøn på oversiden) oppe, hvorpå du kan lægge hønsenettet, komplet med filtervat og drys, og formet så det ligner en tæt skov bestående af trætoppe tæt op ad hinanden. Hvis dette laves med ligeså tæt løv som på de fine eksmpler, du viser, så tror jeg, at det bliver svært at gennemskue trick'et

Blot en idé fra en nok ligeså nærig (og, indrømmet, doven) modelbygger  Smile

__________________

Med futlig hilsen
Carsten B. Thomsen

Fremo-medlem, H0 2-skinne, digital, dansk (incl. udenlandsk materiel, der kører/har kørt i Danmark), alle epoker - dog primært IV og V.

Like 0 kan lide
Top

Picture

Klarsyn

Odense N

Indlæg: 466

PB  Blog

Enig Carsten. Ideen er også at der skal afsluttes langs kanten med buske og købe træer, højt græs og ukrudt. Jeg har snuppet ideen med filtervat osv. fra Reiners fantastiske træ-byggerier. De er i en klasse for sig. Jeg har endnu ikke tålmodighed til at lave træer selv, så Heki m.fl. må hjælpe Smile Men der er ingen tvivl om at der på min bane kommer flere "turboskove" når større områder i baggrunden skal dækkes med træer.

__________________

Hilsen Morten

Besøg min blog på: http://www.sporskiftet.dk/blogs/klarsyn og læs mere om mit anlæg.
M og C-skinner på loftbane, ECoS 50000, 2 Mobilstationer og 5 Delta boostere. Primært DSB materiel Epoke III - IV.

Like 0 kan lide
Top

Kommentarvisning

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.