Et stykke med by

Jeg har hen over sommeren gået og puslet med et stykke af den indre by i Christianshavn. Jeg har egentlig lovet mig selv ikke at vise det frem endnu, men jeg kan ikke dy mig for at vise et par nærbilleder fra baggården. Jeg skal nok ved en senere lejlighed vise hele sammenhængen. Indtil da er her et par billeder fra gården bag Tværgade.

Billede

Et gammelt rugbrød der trænger til en vask.

Billede

En sur dame der skælder skraldemanden ud. Manden benytter lejligheden til at læse dagens avis.

Billede

"Luftfoto" af gården.

Der kommer flere billeder ved en senere lejlighed, hvis nogen skulle ønske at se det.

__________________

Hilsen Morten

Besøg min blog på: http://www.sporskiftet.dk/blogs/klarsyn og læs mere om mit anlæg.
M og C-skinner på loftbane, ECoS 50000, 2 Mobilstationer og 5 Delta boostere. Primært DSB materiel Epoke III - IV.

Like 3 kan lide
Top

Picture

F.Ormstrup

Indlæg: 2.643

PB  Blog  Hjemmeside

Klarsyn skrev:

Der kommer flere billeder ved en senere lejlighed, hvis nogen skulle ønske at se det.

Det ser godt ud. 
Jeg vil gerne se mere - der er altid inspiration at hente når du viser dit anlæg frem.

Like 0 kan lide
Top

Picture

Klarsyn

Odense N

Indlæg: 466

PB  Blog

Tak for det Flemming. Hvis der ligefrem er inspiration at hente er det fint. Jeg suger til mig fra den virkelige verden og hvad jeg ser på andres anlæg. Hvis nogen så kan bruge mit arbejde til noget er det herligt. 

__________________

Hilsen Morten

Besøg min blog på: http://www.sporskiftet.dk/blogs/klarsyn og læs mere om mit anlæg.
M og C-skinner på loftbane, ECoS 50000, 2 Mobilstationer og 5 Delta boostere. Primært DSB materiel Epoke III - IV.

Like 0 kan lide
Top

Picture

fjorbak

Indlæg: 583

PB

Ja det ser meget, meget godt ud fint resultat og især spillet mellem konen og skraldemanden, og så manden som bare læser nyhederne ha ha godt fundet på Smile

Det vil være dejligt hvis du gider vise facaderne på bygningerne jeg syntes godt om by i forbindelse med tog, men nogen gange over ses den bymæssige faktor, jeg har selv overset denne mulighed, men må så eventuelt bugge nogle side moduler.

Fik ikke sagt at jeg bygger på moduler.

Glæder mig til de næste foto, eller har du en hjemmeside hvor du kan vise mere Wink

 

__________________

med venlig hilsen

Fjorbak

kører 3 skinne på moduler, anlægget styres af Windigipet 2021.

Medlem af MIst-KOP = Märklin Insider Stamm Tisch - Kopenhagen

 

 

 What do you want to do ?New mailCopy
Like 0 kan lide
Top

Picture

Klarsyn

Odense N

Indlæg: 466

PB  Blog

Wink

Hej Fjorbak. Nej en hjemmeside har jeg ikke. Kun det du finder på min blog herinde. Af forskellige årsager kommer der ikke flere billeder af denne del af anlægget før sidst i oktober, vil jeg tro. Men så skal jeg nok lægge facadebilleder og meget andet op. Miljøet her er en del af et projekt der skal lukke hullet mellem min station og Klædefabrikken. Fabriksejeren har længe været sur på bystyret over at han mangler et solidt fundament under fabrikken samt manglende tilkørselsforhold. Det har man fra embedsmændenenes side nu valgt at imødekomme. Han er jo trods alt ejer af byens største arbejdsplads.  Wink

__________________

Hilsen Morten

Besøg min blog på: http://www.sporskiftet.dk/blogs/klarsyn og læs mere om mit anlæg.
M og C-skinner på loftbane, ECoS 50000, 2 Mobilstationer og 5 Delta boostere. Primært DSB materiel Epoke III - IV.

Like 1 kan lide
Top

Picture

Nomisdk

IT

Indlæg: 229

PB  Hjemmeside

Det ser godt ud som altid, tak for de du deler disse billeder.
Er altid spændt på at se hvad du nu har lavet, når jeg ser en ny tråd fra dig Smile

__________________

Mvh Simon M. Mørch
Besøg min side om Modeltog og tog | SimonTog.dk

Like 0 kan lide
Top

Picture

Klarsyn

Odense N

Indlæg: 466

PB  Blog

Her kommer lige et par billeder med et bedre overblik over det nye stykke by, så kan man se facaderne på byggeriet.

Billede

Her banegraven med gaderne i baggrunden

Billede

Her fotograferet hen over taget af stationen. Man kan lige skimte fabrikken i baggrunden

__________________

Hilsen Morten

Besøg min blog på: http://www.sporskiftet.dk/blogs/klarsyn og læs mere om mit anlæg.
M og C-skinner på loftbane, ECoS 50000, 2 Mobilstationer og 5 Delta boostere. Primært DSB materiel Epoke III - IV.

Like 2 kan lide
Top

Kommentarvisning

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.