Baneskråning

Efter frygtelig lang stilstand på Loftbanen, er det igen blevet muligt at arbejde lidt videre. Det er næsten et år siden jeg sidst har lavet noget, så det er svært at komme igang igen. Jeg har, som trofaste læsere ved, utrolig mange løse ender. Og jeg er ikke bleg for at starte nye projekter op. Sidste år lavede jeg Severinsens Elektromekaniske Etablisement, og i forbindelse med det også lidt baneskråning ud mod stationsarealet. På den modsatte side af bygningen og mine boligblokke skulle der være en meget stor skråning ned mod en lang dobbeltsporet skinnestrækning. For at komme i "modeljernbanegear" igen, satte jeg mig for at en, for engang skyld, stille weekend skulle gå med at lave denne skråning. Materialerne er: Flamingo, gips, maling, lim, jord, langt vildtgræs og en masse træer. Mange af træerne er blevet slagtet for at blive til buske. I kan se billeder af projektet herunder. OBS: de steder hvor bunden ser lidt hvid ud er nylavet. Det hvide er lim der ikke er tør endnu. Konstruktive kommentare modtages som altid gerne.

Billede

Billede

Billede

Billede

__________________

Hilsen Morten

Besøg min blog på: http://www.sporskiftet.dk/blogs/klarsyn og læs mere om mit anlæg.
M og C-skinner på loftbane, ECoS 50000, 2 Mobilstationer og 5 Delta boostere. Primært DSB materiel Epoke III - IV.

Like 4 kan lide
Top

Picture

bygger01

Så er der blevet mere tid til at "lege" med tog

Herning

Indlæg: 2.350

PB

Det er Du kommet godt fra .....

Men Du ønsker også lidt feedback, så jeg vover .....

  • Vejen er for pæn / lidt fin sandpapir + lidt andre farver
  • De firkantede karreer passer godt ind der
  • Sandet mellem sporerne er næsten for pænt
__________________

Jørgen Steff. fra Herning

H0 / AC / Digital / K skinner / ca. Epoke III / og ikke kun DK ( p. gr. af dampen, og hva' man kan købe fra visse danske producenter ).

Like 0 kan lide
Top

Picture

Litra P

Indlæg: 1.836

PB

Hej Morten,

Ser fint ud, men jeg ville nok også lægge ballast komplet mellem sporene. Bagerst er skråningen meget stejl (>45 grader?), her ville jeg overveje at bygge en støttemur ind øverst for at forhindre at vejen skrider ned....

Venlig hilsen

Lars

 

__________________

Märklin C, Digital, C-spor, Danmark, epoke III...

Like 0 kan lide
Top

Picture

Reiner

Modelbygger

Mariager

Indlæg: 593

PB  Hjemmeside

Hej Morten

Det ser rigtig fint ud. Fin farveskift i græs og vegetation.

Som det ser ud står der nogle træer måske lige skrå nok. De vil altid grå op mod lyset og vælter de, vil toppen altid vokse opad igen. Jeg ville nok placere et enkelt udgået træ ved skråningen, så det kunne bryde lidt af det alt de grønne. Der kommer også meget lys ned til græsset. Måske lidt kørvel helt nede ved hegnet https://www.google.dk/search?hl=da&site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=128...

og mælkebøtter helt oppe hvor skråningen starter. Og midt i skråningen en eller to øer med ager tidsler

https://www.google.dk/search?hl=da&site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=128...

Det bliver ellers en dejlig strækning hvor du kan nyde dine tog Smile

Med venlig hilsen

Reiner

Like 0 kan lide
Top

Picture

Tommy Ø

Indlæg: 184

PB  Blog  Hjemmeside

Meget fin strækning du har fået lavet Smile

__________________

Marklin C-Skinner, Digital Styring Med Central Station + PC Med WinDigi-Pet  

Like 0 kan lide
Top

Picture

Klarsyn

Odense N

Indlæg: 466

PB  Blog

Tak for kommetarer og feedback. Det er altid rart at blive mindet om hvad man har glemt eller sprunget over i første omgang. Det vil blive gået efter med tættekammen. Jeg har allerede sået noget ukrudt, men er løbet tør for både kørvel og mælkebøtter. Der er heller ikke mere af det lange vilde græs jeg har brugt. Det er en jammerdal... Jeg skal heldigvis med nogle herlige gutter til Bramdrupdam lørdag d. 5. april, så må jeg jo se om der er nogen der vil sælge mig noget mere vegetation til min bane.

Mht. vejen, så har jeg opskriften til at få den "pænere" Den skal have samme tur som vejen foran hovedbanegården. Den er jeg ret godt tilfreds med. Skinnerne skal have noget rust og der skal svines mellem sporstrengene. Masser af løse ender.

Jeg er glad for at være kommet igang igen! 

__________________

Hilsen Morten

Besøg min blog på: http://www.sporskiftet.dk/blogs/klarsyn og læs mere om mit anlæg.
M og C-skinner på loftbane, ECoS 50000, 2 Mobilstationer og 5 Delta boostere. Primært DSB materiel Epoke III - IV.

Like 3 kan lide
Top

Picture

kylle

altmuligt

Dianalund

Indlæg: 488

PB

  Hej Morten

 Du kan sarktens lægge skærver imellem skinnerneBillededet har jeg gjort på flere moduler , til venstre er med Peco skinner , intet problem , til højre under B vognene er det C skinner , eneste er ,  hold skærverne væk fra skifterne

__________________

http://3modul.dk/

Like 0 kan lide
Top

Kommentarvisning

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.