Kan Traincontrol anvendes som client-server løsning ?

Modelbaneklubben KMK Mosebanen i Køge står foran reetablering efter vi er sagt op i nuværende lokaler på 170 kvm. Når vi har fundet nye egnede lokaler, skal vi genopbygge vores anlæg, hvorfor vi overvejer, at udskifte nuværende ældre digitale system, baseret på Lenz og RocRail. Vi overvejer til computerstyring at anvende Traincontrol eller Windigipet. Vi har køreplanskørsel, hvor medlemmer fungere som hhv. stationsbestyrer og lokofører. Stationsbestyrerne på 5 -6 stationer, skal have hver deres pc-skærm med deres station, så de kan administrere sporskfiter, signaler og togveje. Lokoførerne skal koncentrere sig om kørsel og rangering.

Kan Traincontrol sættes op som client-server løsning, så selve systemet og sporplaner er installeret på en central computer, hvorfra lokale computere kan hente sporplaner og styres decentralt ? Koster det ekstra licens penge med en mulig client løsning fra Traincontrol ? I givet fald vi vælger Traincontrol, vil det være Silver licensen, der dækker vores behov til styring af omkring 200 sporskifter og 10-12 lokomotiver til kørsel på kommende anlæg.

Vi har fået oplyst, bl.a. på gårsdagens DMJU messe, at WDP kan løse denne opgave, men der er forskel i opsætningsmåden af betingelser og afhængigheder mellem en række funktioener, hvor løsnngen skal også fungere som sikringsystem for klubbens anlæg.

Mvh. Henrik

KMK, Køge Modeljernbane Klub, Mosebanen.

Er igang med navneskift fra Karlemoseparkens Modeljernbane Klub til Køge Modeljernbane Klub.

__________________

Henrik D.

Modeljernbane gennem 50 år. Kører nu 2 skinne digital system med dansk landskab.

Formand for Køge Modeljernbane Klub KMK. Medredaktør af Mosebanens Klubnyt.

 

Like 0 kan lide
Top