endnu en fejl 99

__________________

med venlig hilsen

henning h087 - togunivers 1:1 i 1:87 - h087@hotmail.dk + Rundremisen-forum/Rundremisen-arkiv, MjKf h087.dk

det vigtigste i at vide - er at vide -  hvad man ikke ved

Like 0 kan lide
Top

Picture

jhcn

IT & AV vejleder, C. la Cours Skole

Lystrup

Indlæg: 722

PB

h087 skrev:

Jeg bliver mere og mere nysgerrig - mest fordi jeg intet forstår! Hvad er en fejl 99?! Jeg ved hvad en fejl 40 er, men 99?!

Du er rigtig god til spøjse indlæg i et hemmeligt sprog - men jeg er sat af efterhånden! Gør mig klogere Smile

Henrik

__________________

Kører AC, mest epoke IV-V, helst dansk + lidt tysk.

Medlem af 3Modul. Bygger moduler til treskinnedrift med Märklins C-skinner

Like 0 kan lide
Top

Picture

h087

togtosse

Græsted

Indlæg: 1.903

PB  Blog

Hej Henrik

det er når jeg få fjumret rundt i det, så det jeg ville lave ikke lykkedes, - så kalder jeg det en fejl 99 -

og da jeg først ser den når den dukker op på skærmen, går jeg så ind og sletter indholdet, men kan jo ikke slette indlægget, -

fx ville jeg sætte DFmodels DC vogn ind, - overskriften kom et nyt sted, istedet for i bloggen om dansk materiel- småserier - men i selve indlægget stod der kun tekst men ingen foto

og så måtte jeg jo lave det hele om så det kom på rette sted

foresten hvad er en fejl 40? - det ved jeg nemlig ikke

__________________

med venlig hilsen

henning h087 - togunivers 1:1 i 1:87 - h087@hotmail.dk + Rundremisen-forum/Rundremisen-arkiv, MjKf h087.dk

det vigtigste i at vide - er at vide -  hvad man ikke ved

Like 0 kan lide
Top

Picture

fkm

IT-Systemadministrator

Indlæg: 460

PB

h087 skrev:

Hej Henrik

det er når jeg få fjumret rundt i det, så det jeg ville lave ikke lykkedes, - så kalder jeg det en fejl 99 - foresten hvad er en fejl 40?

Den der laver fejlen sidder ofte 40 cm fra skærmen ;o)

__________________

H0, 2 skinne DCC, dansk i nyere epoker

Like 0 kan lide
Top

Picture

bygger01

Så er der blevet mere tid til at "lege" med tog

Herning

Indlæg: 2.210

PB

Ja - den dumme maskine

__________________

Jørgen Steff. fra Herning

H0 / AC / Digital / K skinner / ca. Epoke III / og ikke kun DK ( p. gr. af dampen, og hva' man kan købe fra visse danske producenter ).

Like 0 kan lide
Top

Picture

h087

togtosse

Græsted

Indlæg: 1.903

PB  Blog

ok - så ved jeg det - så mine må være fejl 45 - har målt efter

med hensyn til maskinen - næ - den er ikke dum - den gør jo kun hvad den bliver bedt om - dumheden ligger på dem der udvikler programmer - og ikke ved en skid om hvordan jeg bruger det og på min side - da jeg ikke har 30 år at sidde på skolebænken for at lære om det

fx bruger jeg ikke wikien - kan simpelthen ikke gennemskuen den, hvordan man laver felter i den, indsætter link osv - og har gennemtravlet nettet for at få oplysninger om det - men fundet en ja igen ikke en skid om det - fordi jeg højest sansynlig søger om det forkert - og den der evt har lavet noget om det kalder det noget andet - og hvis jeg rammer noget der måske ligner det jeg søger efter - ja så er der lige 1421354y58432 opslag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hvor mange gange høre man ikke at fx i banken - der er en pc fejl - du kan ikke bruge dit kort pga det og det - sjælden at man siger det og det - som regel altid pc fejl - det noget pladder - det er menskelige fejl - da det efterhånden er sådan at der kommer nyt hver time - at så det hvide hus og hvem ellers der er skideglad for et system - betyder ikke at det er det bedste - det bedste system er det der kan bruget på lavt plan og med tilsatsmuligheder for avanceret brug og at det så virker - men ok -  hvad ved en nørd om det - han forstår jo systemet og for ham er det nemt - det er det bare ikke for mig - tænk hvis jeg smider et af mine oprangeringsskemaer her på siden - og folk så spørger hvordan skal det læses - og jeg så svarer at så må man lige bruge 10 - 15 år på at sætte sig ind i DSB termologi - og jeg er da ligeglad - for jeg forstår det - næ - det pc går for stærkt. - men jeg prøver da at finde ud af det - så på et tidspunkt lykkes det vel  

__________________

med venlig hilsen

henning h087 - togunivers 1:1 i 1:87 - h087@hotmail.dk + Rundremisen-forum/Rundremisen-arkiv, MjKf h087.dk

det vigtigste i at vide - er at vide -  hvad man ikke ved

Like 0 kan lide
Top

Picture

DennisTR

Lokomotivfører

Tølløse

Indlæg: 1.132

PB  Blog  Hjemmeside

Hej Henning

Jeg kan heller ikke finde ud af at bruge alle funktionerne i Wikien (er 32 år), men alligevel skriver jeg i den. Hvis jeg har en oplysning som jeg synes skal i Wikien så kommer den der, så må andre rydde op, så der kommer streger, tabeller osv osv., for det kan jeg ikke finde ud af. Wikien er jo et åbent sted, alle kan skrive i alle artikler, og dermed rette de evt. fejl der måtte være. Jeg vil foreslå dig at skrive de ting i wikien som du vil, og så henvende dig i forummet og bede andre om at ordne de ting som du ikke kan finde ud af.

__________________

Hilsen Dennis

Mit anlæg under opbygning, besøg min blog http://www.sporskiftet.dk/blogs/dennistr

DSB strækning og privatbane, H0 epoke III, Tillig Elite code 83 og Roco LINE.

Like 0 kan lide
Top

Picture

jhcn

IT & AV vejleder, C. la Cours Skole

Lystrup

Indlæg: 722

PB

h087 skrev:

Hej Henrik

det er når jeg få fjumret rundt i det, så det jeg ville lave ikke lykkedes, - så kalder jeg det en fejl 99 -

og da jeg først ser den når den dukker op på skærmen, går jeg så ind og sletter indholdet, men kan jo ikke slette indlægget, -

fx ville jeg sætte DFmodels DC vogn ind, - overskriften kom et nyt sted, istedet for i bloggen om dansk materiel- småserier - men i selve indlægget stod der kun tekst men ingen foto

og så måtte jeg jo lave det hele om så det kom på rette sted

foresten hvad er en fejl 40? - det ved jeg nemlig ikke

OK! Jeg er blevet klogere - og det blev du vist også. Så mangler vi bare at få standardiseret afstanden til skærmen......

God weekend!

Henrik

__________________

Kører AC, mest epoke IV-V, helst dansk + lidt tysk.

Medlem af 3Modul. Bygger moduler til treskinnedrift med Märklins C-skinner

Like 0 kan lide
Top

Picture

h087

togtosse

Græsted

Indlæg: 1.903

PB  Blog

Hej Dennis

det har jeg også tænkt på - men da der jo er stor risiko for at jeg laver l... i den - ( folk ville jo nok blive træt af at rette på mine fejl ) - fortrækker jeg at lægge det i blog eller forum som indlæg - mange gange har jeg jo også flere ting oplysninger osv når jeg laver et eller andet, og det er jo ikke sikkert at det hele skal i wikien - og så vil jeg hellere have at folk sakser det de skal bruge eller supplere med fx sporplaner fra blog / indlæg eller opretter link i  wikien - det har jeg absolut ikke noget imod - derfor jeg lægger det ud - jeg har jo efterhånden opbygget et kæmpestort arkiv/samling af en masse om vores interesse - store som små tog- og der er ikke rigtig nogen der kan/vil bruge så meget tid på det som jeg gør - og så bliver det jo bare glemt/gemt - og hvad gavn gør det så - tænker så på om man i wiki kunne lave en underside - hvor fx jeg eller andre kunne droppe ting der evt kunne bruges / suppleres med i wikien

men der er nok mange muligheder - så vi må se hvad der sker - og jeg prøver da også at finde ud af det incl fejl 99 - ( jeg er så 61 år ) og har været på nettet aktivt siden januar i år - så der er forbandet meget at lære - før den tid var jeg ikke på nettet - og brugte kun PC som skrivemaskine og lager - og lægge min ret store LP samling på CD - gik dog bort fra det med at brænde på PC og købte istedet for en prof brænder til formålet - men brugte så PC til at lave coveret fra LP så det passede til CD.

 

__________________

med venlig hilsen

henning h087 - togunivers 1:1 i 1:87 - h087@hotmail.dk + Rundremisen-forum/Rundremisen-arkiv, MjKf h087.dk

det vigtigste i at vide - er at vide -  hvad man ikke ved

Like 0 kan lide
Top

Picture

h087

togtosse

Græsted

Indlæg: 1.903

PB  Blog

Hej Dennis

det har jeg også tænkt på - men da der jo er stor risiko for at jeg laver l... i den - ( folk ville jo nok blive træt af at rette på mine fejl ) - fortrækker jeg at lægge det i blog eller forum som indlæg - mange gange har jeg jo også flere ting oplysninger osv når jeg laver et eller andet, og det er jo ikke sikkert at det hele skal i wikien - og så vil jeg hellere have at folk sakser det de skal bruge eller supplere med fx sporplaner fra blog / indlæg eller opretter link i  wikien - det har jeg absolut ikke noget imod - derfor jeg lægger det ud - jeg har jo efterhånden opbygget et kæmpestort arkiv/samling af en masse om vores interesse - store som små tog- og der er ikke rigtig nogen der kan/vil bruge så meget tid på det som jeg gør - og så bliver det jo bare glemt/gemt - og hvad gavn gør det så - tænker så på om man i wiki kunne lave en underside - hvor fx jeg eller andre kunne droppe ting der evt kunne bruges / suppleres med i wikien

men der er nok mange muligheder - så vi må se hvad der sker - og jeg prøver da også at finde ud af det incl fejl 99 - ( jeg er så 61 år ) og har været på nettet aktivt siden januar i år - så der er forbandet meget at lære - før den tid var jeg ikke på nettet - og brugte kun PC som skrivemaskine og lager - og lægge min ret store LP samling på CD - gik dog bort fra det med at brænde på PC og købte istedet for en prof brænder til formålet - men brugte så PC til at lave coveret fra LP så det passede til CD.

 

__________________

med venlig hilsen

henning h087 - togunivers 1:1 i 1:87 - h087@hotmail.dk + Rundremisen-forum/Rundremisen-arkiv, MjKf h087.dk

det vigtigste i at vide - er at vide -  hvad man ikke ved

Like 0 kan lide
Top

Kommentarvisning

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.