Opbygning af Dennis' Små Baner - del 2½

Nogle få billeder som havde forputtet sig, og som derfor ikke kom med i sidste indlæg om mit anlæg, vil jeg hermed vise Shy Det drejer sig om området omkring savværket. Billederne er godt nok ikke helt nye længere, men der er ikke sket væsentlige ting i området siden. Dette område vil snart blive opprioriteret.

BilledeBilledeBillede

Området ved savværket er ved at komme på plads, så der snart kan bygges landskab

Jeg har måttet være lidt kreativ med hensyn til trækonstruktionen ovenpå helixen. Da der ikke er plads til lægterne hen over sporene har jeg valgt at lave en simpel trækonstruktion som blot hviler på helixens gevindstænger. Heroppe skal med tiden bygges privatbanens endestation og byen Toftebjerg. Nedenfor er plateauet for savværket ved at være på plads. Savværket kommer til at ligge lidt lavere end strækningssporet forbi det. Strækningssporet, med vognen på (håber Jakob er tilfreds med valget af vogn  Wink ), skal fortsætte over en bro, som skal spænde over sporet nedenfor og en lille å langs dette, og derefter løbe i en kurve ind til Brandlund station. Når dette spor er bygget færdigt er hele DSB delen af anlæggets strækningsspor og stationers togvejsspor færdiglagt, og så kan der køres fra opstilling til opstilling via Brandlund og Korsbæk. Glæder mig til at nå denne milepæl  Smile Privatbanens spor kommer til lidt senere.

Fronten på anlægget som er monteret på det første billede er kun en prøve. Det skal selvfølgelig males først, men jeg har endnu ikke besluttet farven.

Det var bare en hurtig opdatering.

Tak fordi I kigger med.

__________________

Hilsen Dennis

Mit anlæg under opbygning, besøg min blog http://www.sporskiftet.dk/blogs/dennistr

DSB strækning og privatbane, H0 epoke III, Tillig Elite code 83 og Roco LINE.

Like 0 kan lide
Top