DWA Hobby

DWA Hobby var en dansk producent af modeltog. Firmaet holdt til i Fredericia, og har kun lavet små serier af dansk materiel ved at ommale udenlandske modeller.

DWA lavede meget vellignende modeller af dansk materiel, som var fuldt på højde med det der kom fra producenterne. Materiellet var især baseret på Fleischmanns vogne og især tankvognene blev DWA kendte for. Modellerne er i dag meget eftertragtede samlerobjekter da de er forholdsvis korrekte, og pynter svært på enhver modeljernbane, hvis man er så heldig at have nogen af disse vogne. Der er flere meget lokale produktioner imellem, vogne som næppe kommer fra en anden tilhørsleverandør.

Hobbytrade har nu overtaget DWA, og i den sidste del af DWA-tiden kom der især Q-vogne fra mange forskellige baneforvaltninger, vogne der også i dag er eftertragtede. Halv 0 er indtil nu ikke ligefrem kendetegnet ved at have fremkommet med meget privatbanemateriel. Men noget tyder på at der kommer til at ske mere her, takket være et par af de store forretninger.

 

Like 0 kan lide
Top