Picture

jacob

Indlæg: 41

PB

Store Byttedag Jylland 2011

Store Byttedag 2011 bliver igen i år den anden søndag i september, nemlig den 11. september kl. 11,00, i Ådalshallen, Skørring, 8544 Mørke.

Det bliver som sædvanlig 40,- kr. i entre incl. 1 meter flad bordplads (opsatser tillades ikke mere). Disse pladser sælges kun ved indgangen.

Til dem der har brug for mere plads er der mulighed for at købe bordplads sammen med de professionelle og kræmmere. Prisen er 125,- kr. pr. meter og opstilling skal foregå mellem kl. 7,00 - 10,30.

Bindende tilmelding til dette skal foregå til Jacob på tlf. 40 29 57 31 inden 1. september.

Vi vender tilbage med yderligere oplysninger om Store Byttedag når der er nye oplysninger.

Jacob Thuesen Johansen

Djurs Modelbaneklub

__________________

HO dansk anlæg DC digital - FREMO Østjylland - Jysk Model Jernbane Klub

Like 0 kan lide
Top

Picture

jacob

Indlæg: 41

PB

Der er nu kommet tilmeldinger fra de fleste af de handlende vi har inviteret til Store Byttedag 2011.

Følgende har indtil videre givet tilsagn om deltagelse:

Felderbanen - DWA Hobby - Asmark models - Freja modeltog - Skilteskoven - Epoke modeller - Lekbo tog - Tog og Tekno - Witzel hobby - Vejlesen hobby - JK model - Nice Led.

Endvidere kommer LGB klubben med et kørende anlæg, og Djurs Modelbaneklub kommer med vores modulanlæg.

Vi forventer inden for den næste måned, at kunne oplyse de sidste udstillere.

Jacob Thuesen Johansen

Djurs Modelbaneklub

__________________

HO dansk anlæg DC digital - FREMO Østjylland - Jysk Model Jernbane Klub

Like 0 kan lide
Top

Picture

jacob

Indlæg: 41

PB

Vi er nu klar med de sidste udstillere til Store Byttedag 2011 i Ådalhallen i Skørring, søndag den 11. september kl.11.00-15.30.

De sidste udstillere er:        OKT, Middelfart - Hobbykæden, Nørresundby - Modelbyg, Aalborg - Ebeltoft Antikvariat - Modeltog og Hobby, Give - Jens Anker Jensen - Erling Hansen - Erik Andersen - Brian Albrechtsen - Heine Rasmussen - Finn Skov Petersen - og Michael Christensen.

Derudover er masser af bord plads til de private som kommer med deres egen overskudsting som de vil sælge.

Programmet for vores togture med De graa Busser vil bliver uddelt til alle de besøgene. Vi kan allerede nu løfte sløret for turene, nemlig  1 dages tur til Miniature Wunderland i slutningen af oktober måned (ikke i dobbeltdækker) - 2 dages tur til Hamborg, julemarked, besøg i modeltogsbutikker og Miniature Wunderland søndag morgen inden der kommer for mange besøgene. Denne tur bliver sidste weekend i november.

Vi har selvfølgelig også Neumünster på programmet første lørdag i marts måned, og sidst med ikke mindst vores tur i Kristi Himmelfartsferien, hvor turen går til Rügen. Her skal vi se et stort teknisk museum med mange lokomotiver, udflugt med Rasende Roland, flere modelbaner, en kæmpestor havebane, kæmpe rangerbanegaard med bredspor og endelig Prora komplekset, et kæmpehotel fra nazi tiden på 4,5 km i længden.

 

Jacob Thuesen Johansen

Djurs Modelbaneklub

__________________

HO dansk anlæg DC digital - FREMO Østjylland - Jysk Model Jernbane Klub

Like 0 kan lide
Top

Picture

Lars Skjærlund

Rødovre

Webmaster

Indlæg: 3.732

PB  Blog  Hjemmeside

Da' Jacob.

Det er helt fint, at du skriver her - men det er egentligt meningen, at dette forum skal lukkes med tiden. "Store byttedag" er allerede oprettet i kalenderen, og det ville være bedre, hvis du skrev dine oplysninger der (altså i kalenderen): Når dagen nærmer sig, vil den dukke op under "Det sker" i venstre spalte overalt på Sporskiftet, og de fleste vil nok vælge at klikke på det link, der findes i "Det sker" - men linket fører til kalenderen, ikke til dine bemærkninger her.

Kalenderen fungerer stort set på samme måde som alt andet på Sporskiftet: Hvis du vil oprette en ny begivenhed, som endnu ikke findes i kalenderen, gøres det med "Opret indhold" i menuen øverst i venstre spalte. Hvis begivenheden allerede er oprettet, kan du redigere i den, hvis du har mere at tilføje - det er ligesom med wikien, alle kan redigere i en begivenhed, også selvom den er oprettet af andre.

Man kan også skrive kommentarer til en begivenhed, men det er mere tænkt som et debatforum om netop denne begivenhed: De ting, du har at fortælle, bør ikke være en kommentar, men derimod en forbedring af beskrivelsen på begivenheden. Kommentarerne kan så bruges til at debattere begivenheden - både før og efter den har fundet sted.

Det vil også være smart at skrive en bedre adresse på begivenheden (Brug feltet "Lokation" på redigeringsiden): Når adressen er så nogenlunde ordentligt udfyldt, vil der komme et Google kort, der viser, hvor den finder sted, ligesom der vil komme en link til Rejseplanen mm., så man lettere kan finde vej.

Endeligt synes jeg også, du skal skrive jeres busture ind i kalenderen - så kan folk bedre finde dem. Smile

Og så må man forresten gerne bruge billeder i sine beskrivelser af en begivenhed!

__________________

MVH
Lars

Like 0 kan lide
Top

Kommentarvisning

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.