Picture

mrfusker

Indlæg: 113

PB

Sparkær Station genopføres?

Oftes høres der om, at togstationer/standingsteder nedlægges og det er en trist begivenhed.

Derfor har det været glædeligt at følge med i Viborg Stifts Folkeblad, at DB Regio, Arriva og First Group har et ønske om, at hvis en af dem vinder banestrækningen ved næste gang den skal forhandles, vil de lave stop i Sparkær, idet et stop er muligt, da dette ville højst kræve et-to minutter længere rejsetid.

http://www.viborg-folkeblad.dk/apps/pbcs.dll/article?AID=/20090127/VSF/6...

__________________

Lærer, og læser videre i systemet Smile

Like 0 kan lide
Top

Picture

Willie Garvin

Buschauffør

Indlæg: 765

PB

"mrfusker" skrev:
Oftes høres der om, at togstationer/standingsteder nedlægges og det er en trist begivenhed.Derfor har det været glædeligt at følge med i Viborg Stifts Folkeblad, at DB Regio, Arriva og First Group har et ønske om, at hvis en af dem vinder banestrækningen ved næste gang den skal forhandles, vil de lave stop i Sparkær, idet et stop er muligt, da dette ville højst kræve et-to minutter længere rejsetid.http://www.viborg-folkeblad.dk/apps/pbcs.dll/article?AID=/20090127/VSF/654542963/1454

Et eller andet sted er det noget vrøvl at sige, at det ikke kan lade sig gøre at stoppe I Sparkær eller andre steder, hvor der er mulighed for at anlægge en perron og måske et krydsspor.

Hvorfor Trafikstyrelsen sagt sådan, skal jeg lade være usagt. Men der er da perspektiv i at anlægge standsningssteder, hvor det er muligt. Så gør endelig noget i Sparkær og andre steder.

__________________

Venlig Hilsen Willie Garvin
H0, DC, dk, III-IV, MO, Pr, N, MH, MY, MZ, MA, ML, D, (Br80), CU, CL, CLL, Bn, CM, EH, IB, HD, Pb, Gs, CPS, DH, CP, CC, BD, B,FD, E, KS, Za, Ucs, Hbikks-tt, Gklm, Qf, Ze, Zf, Lgjs, Hbikks, Qr, Qh, Za, WRm, AV, Am, Pm, H

Like 0 kan lide
Top

Picture

Søndenfjords

Indlæg: 284

PB

Det har tidligere været fremme, at beboerne i Sparkær i givet fald selv skal betale for opførelsen af standsningsstedet, og at det vil komme til at koste et millionbeløb.

Det minder lidt om dengang for 100 år siden, da privatbanerne lod beboerne betale, hvis de absolut ville have et nyt trinbrædt ude på linien.

Søndenfjords

__________________

Søndenfjords

Like 0 kan lide
Top

Kommentarvisning

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.