Picture

Carsten P

Indlæg: 26

PB

Sæbybanen

Hej !

Sidder med et billede af noget der skulle være tilbage af den gamle Sæbybane der kørte mellem Nørresundby og Frederikshavn. Nogen der kender til dette stykke bane, og ved hvor det ligger? Er kommet frem til at det måske er i dronninglundområdet. Vil gerne besøge stedet nemlig.

Carsten

Saebybanen

__________________

Like 0 kan lide
Top

Picture

Newtrain

Brabrand

Indlæg: 668

PB

Hej Carsten

Hvis ikke selv du kan finde noget på denne side Nordjyllands Jernbaner så prøv at skrive til dem, jeg er ret sikker på at der er en i "forsamlingen" der kan genkende stedet.

__________________

Venlig hilsen

 Carsten

  • Skala N
  • Epoke IV og V
  • Tysk og Dansk materiel + "det løse"
  • Digital med Roco MultiMaus
  • Har demonteret pladeanlæg, og arbejder nu med layout til et modulanlæg i 6 dele. 1´modul ender forhåbentlig med at indeholde: "Det gule palæ", traktor 57, Franz Jäger vognen, Bøffen "det dumme svin", med sin Ford Transit, og Olsen banden med Chevrolet Bel Air eller Impala.
Like 0 kan lide
Top

Picture

Erik 1:87

Softwareingeniør

Odense

Indlæg: 901

PB  Hjemmeside

Eller evt. til http://www.tlarsen.dk som også har login her på sporskiftet (rh42200)

__________________

Hilsen Erik, My 1 2 87.dk

Like 0 kan lide
Top

Picture

MY1104

Indlæg: 112

PB

Uden at blive hængt op på det, vil jeg tro at det er en ost fra Nørresundby havnestation. Osten er malet gul eller der er sat en refleksskive på. Jeg vil mene at fotoet er taget efter FFJ tiden, altså da resterne blev brugt af DSB. Strækningen fra limfjordsbroen igennem slagteriet til Nørresundby havnestation og videre til industrien er den gamle FFJ strækning. Jeg mener den blev brugt til engang i midten af halvfemserne. Har selv taget en del billeder af MH, Kof og My på disse spor.

Med jernbane hilsen

Anders

__________________

I morgen er i dag historie.

Like 0 kan lide
Top

Picture

Carsten P

Indlæg: 26

PB

Tak for svar på indlæg. Har været på stedet. Billedet er taget (og sporene ligger) sydøst for engvej i Nørresundby. Det er ikke et sporskifte fra privatbanens tid, ellers er det ihvertfald modaniseret.

Carsten

__________________

Like 0 kan lide
Top

Kommentarvisning

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.