Picture

Egonhund

Veksø

Indlæg: 149

PB

Ny lokalbane Roskilde - Hillerød (Trekroner - Ølstykke - Gørløse)

Hvis i også gerne vil have en lokalbane fra Roskilde til Hillerød over Trekroner, Ølstykke og Gørløse. Så gå ind på nedenstående link hvor jeg vil opfordre jer ALLE til at aflevere en underskrift.

Der er yderligere info om projektet på linket.

Link til ny bane

Grunden til at jeg gerne vil have at alle som er interesseret i projektet til at give en underskrift, er at jo flere underskrifter der haves, jo større opmærksomhed fåe dette hos politikerne som skal vedtage en anlægslov for banen.

 

__________________

Mvh. William

2-skinne, epoke IV og V. DSB, DR og DB

Aktiv ved MY veterantog

Like 0 kan lide
Top

Picture

bygger01

Så er der blevet mere tid til at "lege" med tog

Herning

Indlæg: 2.138

PB

Mon ikke det er lettere, at du bygger det i N eller Z ......

__________________

Jørgen Steff. fra Herning

H0 / AC / Digital / K skinner / ca. Epoke III / og ikke kun DK ( p. gr. af dampen, og hva' man kan købe fra visse danske producenter ).

Like 1 kan lide
Top

Picture

Egonhund

Veksø

Indlæg: 149

PB

Det tror jeg faktisk at du har ret i. Men det løser jo ikke trafikproblemerne.

__________________

Mvh. William

2-skinne, epoke IV og V. DSB, DR og DB

Aktiv ved MY veterantog

Like 0 kan lide
Top

Picture

Langelandsbanen

Indlæg: 96

PB  Hjemmeside

Men mon ikke det sandsynligvis ville betyde time drift istedet for halvtime drift? altså med mindre vi er ude i en endnu dyrere dobbeltsporet lokalbane. 

Du anbefaler Lint81 togsæt, men hvorfor skulle der være flere rejsende end med bussen, når toget vil betjene færre standsningsteder? 
Jeg bygger det på at der i øjeblikket, så vidt jeg kan se er halvtimes drift med bussen 600s, så passager grundlaget pt. er tilsydenladende 2 busser i timen, og en bus har vel 40-50 siddepladser. Så ca. 100 siddepladser kontra Lint81s 260 pladser lyder lidt voldsomt. 

For ikke at tale om hvad rejsen tiden reelt vil blive. Banen kan jo ikke bare dreje af på samme måde som vejen og så er der nogen landsbyer at tage hensyn til. Det bedste bud er næsten at lave udfletningen ved Trekroner station, men så er det nok også mere oplagt at lade den løbe Roskilde-Trekroner- Stenløse-Slangerup/Lynge-Hillerød. 

Men så er det jo også nogle helt andre passagerer man skal kigge på, men uden at være lokal kendt, så ser Stenløse også ud til at være større end Ølstykke. 

Det virker faktisk generalt til at være et meget dyrt projekt til et meget lille problem og man fristes næsten til at spørge om en forlængelse af højhastighedsbanen Ringsted-Roskilde-Dit dørtrin ikke var mere at foretrække  Big smile Tongue

__________________

Med Venligste Hilsner

Mikkel Fagerli

www.Langelandsbanen.dk

Like 0 kan lide
Top

Picture

Bent_P

Jyllands hovedstad

Indlæg: 1.355

PB

Altså, pa skrivunder.net, kan man fremføre alle mulige projekter og få folk til at hoppe med på vognen. For eksempel at foreslå en bane en tilfældig vej, uden at have nogen som helst ide om hverken passagergrundlag, eller forståelse for tekniske løsninger og deres begrænsinger. Elsker denne https://www.skrivunder.net/stop_lukningen_af_vores_lokale_irma_roskildev... Søde Irma, lad være med at lukek vores eleksede butik. Ja tak, hvis butikken tjente godt med penge lukkede de den nok ikke, vorfor tror i selv at den lukker?

__________________

Hilsen Bent P.

Märklin gennem 40 år, M, K og C-skinner

Like 0 kan lide
Top

Picture

Peter Nymand

Indlæg: 2

PB

Jeg er ikke sikker på om jeg forstår, hvorfor man laver et opslag om en ny og højst utænkelig jernbanestrækning ude i den virkelige verden....i et forum der har modeljernbaner som fokusområde?

Like 0 kan lide
Top

Picture

Kim Stapelfeldt

Holbæk

Indlæg: 312

PB

 

Hvad med et forbud mod frit flyvende balloner ?

 

https://www.skrivunder.net/forbud_mod_flyvende_balloner

 

Et længe ignoreret problem, som der absolut bør tages fat i omgående.

 

Når folk har tid til at bekymre sig om den slags, så VED man bare, at vi lever i gode tider, trods alt...   Smile

 

 

 

Like 0 kan lide
Top

Kommentarvisning

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.