Picture

ksor

8210 Århus V

Indlæg: 439

PB  Blog  Hjemmeside

Problemer med at logge på !

Hej Lars

Jeg mailede til dig på privat mailen om dette, og jeg skrev igen, at jeg havde løst selve log-on problematikken, MEN ...

Det er alligevel sådan nu, at jeg skal starte IE som administrator for at jeg bliver logget på - i modsat fald får jeg "den sorte skærm" og er dermed ikke logget på.

Sådan har det ikke været tidligere, og så er spørgsmålet:

Er det hos DIG eller MIG, der er sket ændringer ?

__________________

Mvh
KSor,
8210 Århus V

Like 0 kan lide
Top

Picture

F.Ormstrup

Indlæg: 2.643

PB  Blog  Hjemmeside

"ksor" skrev:
Men det er alligevel sådan nu, at jeg skal starte IE som administrator for at jeg bliver logget på - i modsat fald får jeg "den sorte skærm" og er dermed ikke logget på.Sådan har det ikke været tidligere, og så er spørgsmålet:Er det hos DIG eller MIG, der er sket ændringer ?

Jeg tror det er hos dig (jeg bruger Firefox), der var enkelte problemer i forbindelse med den sidste opgradering (dog ikke med Sporskiftet)

Like 0 kan lide
Top

Picture

Lars Skjærlund

Rødovre

Webmaster

Indlæg: 4.115

PB  Blog  Hjemmeside

Da' Keld.

Du har skrevet til mig, at du bruger Vista - og jeg ved absolut intet om Vista; men der er ihvertfald ikke sket nogle ændringer på Sporskiftet de sidste par måneder, jeg har - desværre - haft alt for travlt med andre gøremål.

I første omgang vil jeg anbefale, at du sletter alle de cookies i din browser, der har noget med Sporskiftet at gøre - det plejer at hjælpe.

__________________

MVH
Lars

Like 0 kan lide
Top

Picture

Skott

Ingeniør

Indlæg: 1.918

PB

"Lars Skjærlund" skrev:
Da' Keld.Du har skrevet til mig, at du bruger Vista - og jeg ved absolut intet om Vista; men der er ihvertfald ikke sket nogle ændringer på Sporskiftet de sidste par måneder, jeg har - desværre - haft alt for travlt med andre gøremål.I første omgang vil jeg anbefale, at du sletter alle de cookies i din browser, der har noget med Sporskiftet at gøre - det plejer at hjælpe.

Hej Lars

Jeg er også begyndt at få problemer med, at jeg bliver logget af Sporskiftet. Jeg har især set det ske, når jeg modtager en mail om, at en af de diskusioner, jeg har skrevet et eller flere indlæg i, er blevet tilføjet en ny besked. Klikker jeg på linket i mailen, kommer jeg fint ind på diskussionen - og er logget ind, men når jeg så klikker på "Sporskiftet Forum Indeks" - så er jeg pludselig logget af siden igen.

Jeg har prøvet at slette cockies, men samme problem opstår.

Jeg bruger IE 8.

__________________

Med venlig hilsen

Skott

Like 0 kan lide
Top

Kommentarvisning

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.