Picture

Michael BJ

Indlæg: 253

PB  Hjemmeside

Problemer med log-on

I den senere tid bliver jeg ikke automatisk logget på, når jeg går ind på forum, det har ellers virket fint indtil da.

Jeg har sat Windows til at logge mig automatisk på, så jeg forstår ikke hvad der er galt. Er der lavet nogt om på log-on indenfor de sidste få uger?

mvh

Michael

__________________

Dansk epoke 3

http://flyvehistorie.wordpress.com/

Like 0 kan lide
Top

Picture

KnudBe

Indlæg: 763

PB  Hjemmeside

Min autologin virker fint.

Problemer af den slags plejer at relatere til cookie-opsætningen på din computer.

Har du slettet midlertidige filer for nyligt? Kunne være at cookies er røget med i samme moment.

Har du foretaget nogen opdateringer af din browser og/eller sikkerhedsprogrammer?

__________________

Mvh
Knud

Modelbane: Spor N - Roco/Fleischmann digital (Lenz) - Epoke III / IV / V - DK, S & Int.
Spor N på Facebook https://www.facebook.com/groups/modeltog160/
Simulator: http://www.railworks.dk

Like 0 kan lide
Top

Picture

Lars Skjærlund

Rødovre

Webmaster

Indlæg: 3.545

PB  Blog  Hjemmeside

Knud har ret - det er sikkert din egen opsætning - der er intet lavet om på Sporskiftet i lang tid (hvad logon angår).

__________________

MVH
Lars

Like 0 kan lide
Top

Picture

Michael BJ

Indlæg: 253

PB  Hjemmeside

Næh, jeg har absolut intet lavet om i opsætningen - ej heller slettet cookies. Jeg er medlem af et par andre fora, der også kører med phpBB, og der har jeg ikke oplevet lignende problemer med auto log-on.

Jeg kan tilføje, at jeg hver eneste gang jeg logger på, sætter et flueben i feltet, der skal aktivere auto log-on, i håb om, at det måske lige pludselig vil virke igen. Foreløbigt uden held Sad

mvh

Michael

__________________

Dansk epoke 3

http://flyvehistorie.wordpress.com/

Like 0 kan lide
Top

Picture

Lars Skjærlund

Rødovre

Webmaster

Indlæg: 3.545

PB  Blog  Hjemmeside

Da' Michael.

"Michael BJ" skrev:
Jeg kan tilføje, at jeg hver eneste gang jeg logger på, sætter et flueben i feltet, der skal aktivere auto log-on, i håb om, at det måske lige pludselig vil virke igen.

Da det kun er dig, der har problemet, ligger problemet jo nok også på din computer. Wink

Hvad så med at gå den anden vej: Slet dine cookies? Du behøver naturligvis kun slette dem, der har noget med Sporskiftet at gøre - de kunne jo være beskadigede?

__________________

MVH
Lars

Like 0 kan lide
Top

Picture

killerp

Fotograf

Indlæg: 2.238

PB  Hjemmeside

Jeg har aldrig kunne få auto logon til at virke på sporskiftet heller, dog det virker på stort set alle andre fora :?

__________________

Peter

Gavflaben fra Falster

(Falsterbanen)

Like 0 kan lide
Top

Picture

Lars Skjærlund

Rødovre

Webmaster

Indlæg: 3.545

PB  Blog  Hjemmeside

Well, jeg har lige testet med to så forskellige ting som Firefox på Linux og IE7 på Windows. Virker fint begge steder.

Prøv at checke jeres cookies igen-igen - det plejer altid at være der, det er galt.

__________________

MVH
Lars

Like 0 kan lide
Top

Picture

Michael BJ

Indlæg: 253

PB  Hjemmeside

"Lars Skjærlund" skrev:
Hvad så med at gå den anden vej: Slet dine cookies? Du behøver naturligvis kun slette dem, der har noget med Sporskiftet at gøre - de kunne jo være beskadigede?

Det lyder sikkert rigtigt - hvordan er det så lige, at jeg får fat i Sporskiftets cookie? (Jeg bruger IE7)

Michael

__________________

Dansk epoke 3

http://flyvehistorie.wordpress.com/

Like 0 kan lide
Top

Picture

martindahl

IT

Stenlille

Indlæg: 2.488

PB  Hjemmeside

Hej

Jeg har auto-login både i IE7 og Firefox uden problemer.

Martin Wink

__________________

http://3modul.dk
Märklin M, K og C med 3 kontaktpunkter, skala H0, Intellibox, Ecos II, WDP 2012 på Windows 7, primært dansk epoke III (lidt II og IV) i blandet lidt svensk og norsk.
http://www.hyldegaarden.dk
http://www.vsvt.dk

Like 0 kan lide
Top

Picture

KnudBe

Indlæg: 763

PB  Hjemmeside

Prøv at slette dine cookies - ja, jeg ved godt at det så går ud over andet også, men dem må du sætte på efterhånden...

Så slet også midlertidige internetfiler via browseren

Til sidst sletter du alle filer i

C:\Documents and Settings\[eventuelle alle navne]\Lokale indstillinger\Temporary Internet Files

hvis ikke de slettes med ovenstående...

__________________

Mvh
Knud

Modelbane: Spor N - Roco/Fleischmann digital (Lenz) - Epoke III / IV / V - DK, S & Int.
Spor N på Facebook https://www.facebook.com/groups/modeltog160/
Simulator: http://www.railworks.dk

Like 0 kan lide
Top

Picture

Lars Skjærlund

Rødovre

Webmaster

Indlæg: 3.545

PB  Blog  Hjemmeside

Da' Michael.

"Michael BJ" skrev:
Det lyder sikkert rigtigt - hvordan er det så lige, at jeg får fat i Sporskiftets cookie? (Jeg bruger IE7)

Jeg ved, hvordan man gør i Opera og Firefox, som er de to browsere, jeg normalt bruger - men jeg tror ikke, der findes nogen måde at gøre det i IE udover at slette dem alle.

__________________

MVH
Lars

Like 0 kan lide
Top

Picture

Michael BJ

Indlæg: 253

PB  Hjemmeside

Øv, det må jeg lige tænke over om jeg synes er ulejligheden værd - det vil jo gå ud over min adgang til en hel del andre sites Sad

Michael

__________________

Dansk epoke 3

http://flyvehistorie.wordpress.com/

Like 0 kan lide
Top

Picture

erikit

Indlæg: 34

PB

Hej

Jeg anvender Firefox, Explorer 7 og Opara. De fungerer alle sammen med automatisk login på skiftesporet.

Alle de andre har ret i at det skyldes cookie. Jeg sletter ret ofte mine cookies og må selvfølgelig taste brugernavn og password igen første gang jeg logger ind de steder jeg ønsker automatisk login.

Prøv følgende:

Login med dit bruger navn og password på skiftesporet og husk at sætte et kryds i feltet log mig automatisk på før du trykker på ok, så skulle det virke.

Mvh

Erik

Like 0 kan lide
Top

Picture

Michael BJ

Indlæg: 253

PB  Hjemmeside

"erikit" skrev:
Prøv følgende:Login med dit bruger navn og password på skiftesporet og husk at sætte et kryds i feltet log mig automatisk på før du trykker på ok, så skulle det virke.

Problemet er, at det er lige netop sådan jeg gør (som jeg også skrev tidligere), men det sker der bare absolut intet ved - næste gang skal jeg alligevel logge ind manuelt.

Jeg tror jeg vil prøve at slette alle mine cookies, der er nok ikke andet at gøre (og så håbe på at der ikke har glemt passwords til nogen af mine andre log-ins!)

Michael

__________________

Dansk epoke 3

http://flyvehistorie.wordpress.com/

Like 0 kan lide
Top

Picture

KnudBe

Indlæg: 763

PB  Hjemmeside

Du skal slette cookies [u]og[/u] midlertidige internetfiler. Måske er midlertidige internetfiler rent faktisk de vigtigste at få slettet - måske (med noget held) kan du nøjes med dem?

__________________

Mvh
Knud

Modelbane: Spor N - Roco/Fleischmann digital (Lenz) - Epoke III / IV / V - DK, S & Int.
Spor N på Facebook https://www.facebook.com/groups/modeltog160/
Simulator: http://www.railworks.dk

Like 0 kan lide
Top

Picture

bahnfan.net

Systemudvikler

Malling

Indlæg: 1.017

PB  Hjemmeside

Hejsa.

For mig lyder det som om at din browser er sat til aldrig at huske brugernavn eller adgangskode for den pågældende side. Jeg ved ikke hvordan IE håndterer den slags, men jeg ved at den spørger en del, og du kan jo være kommet til at trykke nej til at den skal huske brugernavn og adgangskode.

Venlig hilsen

Søren

__________________

Med venlig hilsen
Søren

Moderne tyske tog i H0, 2-skinne, digital, køreplaner. Samler desuden modeller fra Trix.
Besøg min blog om tyske tog på engelsk: http://railway.zone/

Like 0 kan lide
Top

Picture

Michael BJ

Indlæg: 253

PB  Hjemmeside

Nu er problemet tilsyneladende løst. Jeg slettede alle midlertidige internet filer og alle cookies. Det kan måske være, at der lå en eller anden beskadiget fil og lavede problemer.

Tak for inputs til alle.

mvh

Michael

__________________

Dansk epoke 3

http://flyvehistorie.wordpress.com/

Like 0 kan lide
Top

Picture

hxmiesa

Software Engineer

Bilbao Spain

Indlæg: 918

PB  Hjemmeside

Jeg har ogsaa haft problemer. Af samme type som det Michael naevner, omkring de samme datoer som Michel naevner, og indtil for ca. 14 dage siden.

Bruger IE. Jeg faestede mig ikke saa meget ved det, da jeg forestillede mig at der var tale om proever med det nye forum/design/hvad-ved-jeg.

Problemerne er sidenhen gaaet vaek "af sig selv", hvorfor jeg heller ikke har soegt eller skrevet her, men er netop nu lige faldet over denne traad.

Problemet var at forummet ikke ville logge mig paa.

I tvivlen om hvorvidt jeg havde glemt mit password, bad jeg om et nyt, hvilket systemet sendte mig. -Men heller ikke med dét kunne jeg logge mig paa!!!

Problemet var isaer i dagtimerne, medens der i aftentimerne ikke var noget problem...

__________________

Venlig hilsen
Henrik Hoexbroe
TOG -i lange baner!

Like 0 kan lide
Top

Picture

Techek

Jelling

Indlæg: 891

PB

[color=#ff0000]Hold [color=#ff9900]op [color=#ffff00]med [color=#99ff00]at [color=#00ff00]ryge [color=#00ff99]al [color=#00ffff]den [color=#0099ff]tjald[color=#0000ff], okay? =8^D

Nu er der garanteret også snart en der skriver at Sporskiftet viser underlige farver i indlæggene!?

__________________

[ Billeder på Flickr | Märklin M-skinne på gulvtæppet med ungerne | Modul-glad | Ordekvibrilistisk og pedantisk elitesoldat ]

Like 0 kan lide
Top

Kommentarvisning

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.