Picture

Erik 1:87

Softwareingeniør

Odense

Indlæg: 901

PB  Hjemmeside

Pinse-arrangement og "Kommende arrangementer"

I Pinsen (30. maj - 1. juni) er der på Danmarks Jernbanemuseum kørsel med bl.a. Triangel: Tag med veterantog til Fruens Bøge, "Når skoven bliver rigtigt grøn" - Toget består bl.a. af to flotte Triangel-motorvogne, bygget af De forende Automobilfabriker i Odense i 1920erne (ME 35 fra 1927 og M 5). De har teaktræsbeklædning og åbne endeperroner

Desuden har Djurslands Jernbanemuseum netop åbnet dørene for en ny sæson.

Jeg synes ikke helt at tråden "Den store samlede arrangementstråd 2009" er blevet opdateret som planlagt. Ellers en god idé, men det kræver også sit. Jeg kan også se, at Occam mangler en hel del på sin liste. Jeg har derfor taget "tråden" op og har lavet en arrangementliste på http://www.my1287.dk - så må vi se, hvor lang tid den overlever, men lige nu er den vist up-to-date.

__________________

Hilsen Erik, My 1 2 87.dk

Like 0 kan lide
Top

Picture

domino

Procesoperatør

Indlæg: 385

PB

"1:87" skrev:
I Pinsen (30. maj - 1. juni) er der på Danmarks Jernbanemuseum kørsel med bl.a. Triangel: Tag med veterantog til Fruens Bøge, "Når skoven bliver rigtigt grøn" - Toget består bl.a. af to flotte Triangel-motorvogne, bygget af De forende Automobilfabriker i Odense i 1920erne (ME 35 fra 1927 og M 5). De har teaktræsbeklædning og åbne endeperronerDesuden har Djurslands Jernbanemuseum netop åbnet dørene for en ny sæson.Jeg synes ikke helt at tråden "Den store samlede arrangementstråd 2009" er blevet opdateret som planlagt. Ellers en god idé, men det kræver også sit. Jeg kan også se, at Occam mangler en hel del på sin liste. Jeg har derfor taget "tråden" op og har lavet en arrangementliste på http://www.my1287.dk - så må vi se, hvor lang tid den overlever, men lige nu er den vist up-to-date.

Rigtig god ide , det med at updaterer den, håber du har tid til at holde den vedlige, jeg kigger helt sikker forbi ofte for at se om der er nye arrangementer.

domino

__________________

Nippon Model Railroad Society.
Japansk H0 og N

Digital og analog.

Trix C-skinner.

Samler af Lima H0

Like 0 kan lide
Top

Picture

kylle

altmuligt

Dianalund

Indlæg: 496

PB

[quote="1:87"]I Pinsen (30. maj - 1. juni)

Hvis i har tid og lyst er der damptræf i Græsted - Nordsjælland

der er alt hvad der kan drives af damp,og selfølgelig åbent i remisen samt kørsel med veterantog ,

fruen sættes over til markedet Cool ungerne i tivoliland Wink så er der tid og fred til det vigtigste Tongue Christian

__________________

http://3modul.dk/

Like 0 kan lide
Top

Kommentarvisning

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.