Picture

Erik 1:87

Softwareingeniør

Odense

Indlæg: 901

PB  Hjemmeside

Modelltågsmässan på Innovatum i Trollhättan

Den 13. - 14. nov. 2010 var der Modelltågsmässa på Innovatum i Trollhättan. Modellrallaren.se har samlet links fra begivenheden på: Youtubeklipp från Trollhättan

__________________

Hilsen Erik, My 1 2 87.dk

Like 0 kan lide
Top

Picture

cbt

Indlæg: 1.083

PB

I bl.a. Anton's videoklip (http://www.youtube.com/watch?v=QRr8q1Y3Te0) på YouTube ses indtil flere HELJAN-produkter trille så nysseligt omkring (T21, TMY og X2000) - T21'eren vist endda med lyd.

Det er nogle flotte modulanlæg, må man sige, og der er både miljø og ægte svensk "stemning".

__________________

Med futlig hilsen
Carsten B. Thomsen

Fremo-medlem, H0 2-skinne, digital, dansk (incl. udenlandsk materiel, der kører/har kørt i Danmark), alle epoker - dog primært IV og V.

Like 0 kan lide
Top

Picture

volvo

Indlæg: 245

PB

"cbt" skrev:
I bl.a. Anton's videoklip (http://www.youtube.com/watch?v=QRr8q1Y3Te0) på YouTube ses indtil flere HELJAN-produkter trille så nysseligt omkring (T21, TMY og X2000) - T21'eren vist endda med lyd.Det er nogle flotte modulanlæg, må man sige, og der er både miljø og ægte svensk "stemning".

Ja og så foregår det hele inde i Nohab`s gamle værkstedshaller. Der blev mange af de danske MY og MZ lokomotiver "født". Kikker man rigtigt nøje på f.eks Märklins modeller af MY kan man se på navnepladen at både Nohab og Trollhättan står med Laughing out loud

Like 0 kan lide
Top

Kommentarvisning

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.