Picture

Flemming

Lokomotivfører

Korsør

Indlæg: 288

PB  Blog  Hjemmeside

Hysteriske Sladre-kællinger ????????

Godaften til alle.

Jeg har fulgt dette forum i snart lang tid, det var egentlig min mening at deltage aktivt, meget mere end jeg har gjort - en til tider overordentlig giftig tone og en masse udokumenteret sladder og kritik har dog gjort min lyst til at deltage meget lille og det er pokkers ærgeligt, for netop her har vi altså stor mulighed udveksling af VIDEN og ERFARINGER. Det er der da også et par rigtig gode eksempler på, her i forummet. Desværre er der endnu flere eksempler på at en der har et reelt problem med en model, ikke får megen hjælp , men en masse gylle om hvor dårlig den pågældende model, producent eller forhandler er. Den arme mand med problemet, får ikke meget hjælp, men en "hær" fordomme og "religioner" som han ikke har bedt om.

Visse emner og navneord er også det rene dynamit, Prøv bare at skrive H..... elller spørg som nybegynder om hvilket Sy.... skal jeg vælge ---- Uha-da-da dumt gjort bøv - du bliver aldrig den samme igen. Personligt føler jeg mig voldsomt udsat, for lige meget hvad, så er jeg bare helt forkert!! jeg startede min tvivlsomme modelbane karriere som Märklinist (av - av) og jeg holdt meget af det, uanset hvad der senere skete, så er det altså grundlaget for min hobby´s senere udvikling og for det skylder jeg Märklin alt. Ingen Märklin, ingen "nittetæller"! for det er så det jeg er i dag, en af de rigtig farlige NITTETÆLLERE, Det vil sige, jeg vidste ikke at sådan nogen var farlige - dengang jeg opdagede at jeg synes det var sjovt at tælle nitter, for at forbedre mine modeller.

Lige nu i dette øjeblik går der en grusom sandhed op for mig, jeg er fredløs og dødsdømt!!!! Jeg er nemlig også Märklinist, de er nemlig om ikke mere farlige, så ihvertfald lige så farlige som nittetællere.

Jeg er så gammel at jeg uden besvær kan huske dengang dansk modelbane var en by i Usbekistan. Ville man have noget rigtigt dansk, så byggede man det selv. I dag har vi så et kolosalt udvalg af lokomotiver og vogne, ind i mellem føler jeg mig noget alene, når jeg er glad for det også selv om der sker nogle smuttere. I mine øjne er det uundgåeligt, at der vil ske svipsere, små som store og det er også ok at de (producenterne) får det at vide når det sker, men her i forummet har det alt for ofte karakter af hetz eller regulær nedsabling. Ligemeget hvad de arme producenter gør er det forkert og der er altid nogen der har meget mere forstand på at producere og sælge modeltog, end producenterne - der i parantes bemærket endelig ikke må tjene penge på det skrammel de laver.

Helt ærligt, vi behøver ikke at tage til et muslimsk land for at opleve religiøs fanatisme - vi kan sgu selv. Vi bør huske at når vi peger finger af andre - er der hele tre fingre der peger på en selv (Ups der var lige noget jeg skal have set på der)

Det ville være dejligt hvis den fremherskende tone her, bliver præget af en positiv og konstruktiv ånd.

PS. Skulle jeg måske have været anonym (shit)

De allerbedste og venligste hilsner

Flemming

__________________

1956, sådanne årgange laves ikke mere

Like 0 kan lide
Top

Picture

jimmyoldtimer

Indlæg: 1.450

PB

"Flemming" skrev:
Godaften til alle. Jeg har fulgt dette forum i snart lang tid, det var egenlig min mening at deltage aktivt, meget mere end jeg har gjort - en til tider overordentlig giftig tone og en masse udokumenteret sladder og kritik har dog gjort min lyst til at deltage meget lille og det er pokkers ærgeligt, for netop her har vi altså stor mulighed udveksling af VIDEN og ERFARINGER. Det er der da også et par rigtig gode eksempler på, her i forummet. Desværre er der endnu flere eksempler på at en der har et reelt problem med en model, ikke får megen hjælp , men en masse gylle om hvor dårlig den pågældende model, producent eller forhandler er. Den arme mand med problemet, får ikke meget hjælp, men en "hær" fordomme og "religioner" som han ikke har bedt om. Visse emner og navneord er også det rene dynamit, Prøv bare at skrive H..... elller spørg som nybegynder om hvilket Sy.... skal jeg vælge ---- Uha-da-da dumt gjort bøv - du bliver aldrig den samme igen. Personligt føler jeg mig voldsomt udsat, for lige meget hvad, så er jeg bare helt forkert!! jeg startede min tvivlsomme modelbane karriere som Märklinist (av - av) og jeg holdt meget af det, uanset hvad der senere skete, så er det altså grundlaget for min hobby´s senere udvikling og for det skylder jeg Märklin alt. Ingen Märklin, ingen "nittetæller"! for det er så det jeg er i dag, en af de rigtig farlige NITTETÆLLERE, Det vil sige, jeg vidste ikke at sådan nogen var farlige - dengang jeg opdagede at jeg synes det var sjovt at tælle nitter, for at forbedre mine modeller. Lige nu i dette øjeblik går der en grusom sandhed op for mig, jeg er fredløs og dødsdømt!!!! Jeg er nemlig også Märklinist, de er nemlig om ikke mere farlige, så ihvertfald lige så farlige som nittetællere. Jeg er så gammel at jeg uden besvær kan huske dengang dansk modelbane var en by i Usbekistan. Ville man have noget rigtigt dansk, så byggede man det selv. I dag har vi så et kolosalt udvalg af lokomotiver og vogne, ind i mellem føler jeg mig noget alene, når jeg er glad for det også selv om der sker nogle smuttere. I mine øjne er det uundgåeligt, at der vil ske svipsere, små som store og det er også ok at de (producenterne) får det at vide når det sker, men her i forummet har det alt for ofte karakter af hetz eller regulær nedsabling. Ligemeget hvad de arme producenter gør er det forkert og der er altid nogen der har meget mere forstand på at producere og sælge modeltog, end producenterne - der i parantes bemærket endelig ikke må tjene penge på det skrammel de laver. Helt ærligt, vi behøver ikke at tage til et muslimsk land for at opleve religiøs fanatisme - vi kan sgu selv. Vi bør huske at når vi peger finger af andre - er der hele tre fingre der peger på en selv (Ups der var lige noget jeg skal have set på der) Det ville være dejligt hvis den fremherskende tone her, bliver præget af en positivt og konstruktiv ånd.PS. Skulle jeg måske have været anonym (shit)De allerbedste og venligste hilsner Flemming

Ja 1956 var et godt år Wink dine betragtninger er desværre rigtige! Sad

De bedste Modelbane Hilsner

Jimmy G

__________________

Mvh Jimmy 

mine Hobby interesser

modelbane hobby 

 

Like 0 kan lide
Top

Picture

Willie Garvin

Buschauffør

Indlæg: 765

PB

Hej Flemming

Du er jo et helt fornuftigt menneske at læse fra, og du har ganske ret i dine resonnementer omkring den fanatisme, der somme tider dukker op herinde.

Jeg tror desværre ikke, at visse folk helt kan gøre for det. Det skal forståes derhen, at deres reaktioner, når der bliver skrevet om særlige emner, nok er mere refleksbetonede end outputs af velovervejet tankearbejde.

Disse mennesker er heldigvis i mindretal på sporskiftet, som for 99% vedkommende er forstandige mænd.....nåeh ja, der er også en enkelt quinde, med en helt formidabel evne udi husbyggeri.

Når de rigtig folder sig ud, så larmer de helt forfærdeligt. Men sådan er det jo også med teenagere, når de skal "fyre den af". Det er ganske uudholdeligt, men når de så er blevet sig selv igen, er de jo egentlig ganske fornuftige og rationelle at omgåes.

Sådan er det også herinde. Sommetider er der en smule larm, men det plejer at gå i sig selv igen. Egentlig er det lidt pudsigt, hvordan noget så ligegyldigt som skinnesystemer og eksakte modeller, kan bringe det værste frem i nogen.

Hvis man ser verden i et større perspektiv end dette, har vi større problemer at tumle med.

Med hensyn til din egen tilgang til modeljernbaneverdenen, vil jeg gætte på, at den fungerer optimalt for dig, og at du derfor har fat i den lange ende.

Det har jeg også, selvom jeg tilhører den "anden lejr", og så kan alt andet være ganske ligegyldigt.

Jeg synes dog også, at der skal være forståelse for, at nogen har en mere passioneret tilgang til denne verden, og i højere grad end andre, sætter pris på eksakte detaljer og historisk korrekthed.

Hvis denne forståelse kunne nå hele raden rundt, er der ingen, der behøver at være bange for at stikke næsen frem.

Amen................. Wink

__________________

Venlig Hilsen Willie Garvin
H0, DC, dk, III-IV, MO, Pr, N, MH, MY, MZ, MA, ML, D, (Br80), CU, CL, CLL, Bn, CM, EH, IB, HD, Pb, Gs, CPS, DH, CP, CC, BD, B,FD, E, KS, Za, Ucs, Hbikks-tt, Gklm, Qf, Ze, Zf, Lgjs, Hbikks, Qr, Qh, Za, WRm, AV, Am, Pm, H

Like 0 kan lide
Top

Picture

henho

It-konsulent

Ringkøbing

Indlæg: 1.342

PB

Willie : Jeg vidste slet ikke, at du kunne have SÅ vidtrækkende tanker Smile

Du har haft mange andre gode/relevante indlæg; men det her er vist det bedste Laughing out loud

__________________

MVH

Henrik
2-skinne, dansk, epoke3b, medlem af SdMJK

Bruger Z21 på hjemmebanen.

Like 0 kan lide
Top

Picture

Flemming

Lokomotivfører

Korsør

Indlæg: 288

PB  Blog  Hjemmeside

Hej Willie

"Willie Garvin" skrev:
Hej FlemmingDu er jo et helt fornuftigt menneske at læse fra, og du har ganske ret i dine resonnementer omkring den fanatisme, der somme tider dukker op herinde.Jeg tror desværre ikke, at visse folk helt kan gøre for det. Det skal forståes derhen, at deres reaktioner, når der bliver skrevet om særlige emner, nok er mere refleksbetonede end outputs af velovervejet tankearbejde.Tak for de pæne ord, jeg vil straks vise dem til min kone. Jo jeg er helt enig, men det virker dræbende for den gode dialog og det bør stoppes hvis vi vil beholde dette forum.Disse mennesker er heldigvis i mindretal på sporskiftet, som for 99% vedkommende er forstandige mænd.....nåeh ja, der er også en enkelt quinde, med en helt formidabel evne udi husbyggeri.Også her er jeg enig med dig og det er jo det der skal "passes på"Når de rigtig folder sig ud, så larmer de helt forfærdeligt. Men sådan er det jo også med teenagere, når de skal "fyre den af". Det er ganske uudholdeligt, men når de så er blevet sig selv igen, er de jo egentlig ganske fornuftige og rationelle at omgåes.Jaeh, men alle bør vide at der er bestemte regler for omgangstone m.m. og ikke mindst overholde dem - vi skal alle kunne holde ud at være her.Sådan er det også herinde. Sommetider er der en smule larm, men det plejer at gå i sig selv igen. Egentlig er det lidt pudsigt, hvordan noget så ligegyldigt som skinnesystemer og eksakte modeller, kan bringe det værste frem i nogen.Hvis man ser verden i et større perspektiv end dette, har vi større problemer at tumle med.Ganske utroligt - ja. I min samling findes alle mærker, nogle er stærkere repræsenteret end andre, det skyldes jeg samler dansk, navnet er jeg ligeglad med.Med hensyn til din egen tilgang til modeljernbaneverdenen, vil jeg gætte på, at den fungerer optimalt for dig, og at du derfor har fat i den lange ende.Det har jeg også, selvom jeg tilhører den "anden lejr", og så kan alt andet være ganske ligegyldigt.Det handler 100 % om at have det sjovt med det man gør. (tommel op)Jeg synes dog også, at der skal være forståelse for, at nogen har en mere passioneret tilgang til denne verden, og i højere grad end andre, sætter pris på eksakte detaljer og historisk korrekthed.Ja det er jo min kæphest, andres kæpheste er jo lige så gode eller respektable, jeg har selvfølgelig min egen private mening om dem - men det tilkommer ikke mig at dømme andres tilgang til denne dejlige hobby.Hvis denne forståelse kunne nå hele raden rundt, er der ingen, der behøver at være bange for at stikke næsen frem.Amen................. Wink

Tolerance, respekt og omtanke bringer en megen lykke og anerkendelse.

PS. teksten blev ikke helt på den måde jeg havde forestillet mig - jeg lærer det vel nok engang :!: :?:

Morgen frisk hilsen

Flemming

__________________

1956, sådanne årgange laves ikke mere

Like 0 kan lide
Top

Kommentarvisning

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.