Picture

Willie Garvin

Buschauffør

Indlæg: 765

PB

Gammelt ledvognterhus til salg

Der må være en herinde, der lige står og mangler et ældre ledvogterhus. Der er højt til himmelen, langt til naboen og så har man 1:1-tog lige i forhaven.

http://www.edc.dk/Sag/?Pid=97010220&cid=s01m05

__________________

Venlig Hilsen Willie Garvin
H0, DC, dk, III-IV, MO, Pr, N, MH, MY, MZ, MA, ML, D, (Br80), CU, CL, CLL, Bn, CM, EH, IB, HD, Pb, Gs, CPS, DH, CP, CC, BD, B,FD, E, KS, Za, Ucs, Hbikks-tt, Gklm, Qf, Ze, Zf, Lgjs, Hbikks, Qr, Qh, Za, WRm, AV, Am, Pm, H

Like 0 kan lide
Top

Picture

cbt

Indlæg: 1.152

PB

Som togpendler på strækningen Fh - Ab har jeg ikke kunnet undgå at bemærke huset, når toget suser forbi, og jeg har tit spekuleret på hvem der dog har råd til at lade et hus som dette stå og forfalde, for der skal vel stadig betales ejendomsskatter, selvom huset måske ikke er så beboeligt (men muligvis endnu ikke kondemneret (?) ).

Men 125.000 kr for 6490 m2 grund - som dog skal/bør byggemodnes - tæt på Brønderslev er da vistnok en OK pris.

(Og sjovt nok skal man til vestkysten for at finde den slags rønner her i Vendsyssel - der er ingen af den slags her omkring Frashawn. Og her i Østvendsyssel er huspriserne desuden også generelt højere).

__________________

Med futlig hilsen
Carsten B. Thomsen

Fremo-medlem, H0 2-skinne, digital, dansk (incl. udenlandsk materiel, der kører/har kørt i Danmark), alle epoker - dog primært IV og V.

Like 0 kan lide
Top

Kommentarvisning

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.