Picture

Lars Skjærlund

Rødovre

Webmaster

Indlæg: 4.100

PB  Blog  Hjemmeside

Bløp

Nogle af jer - sikkert en del, hvis jeg kender jer ret - har sikkert bemærket, at Sporskiftet var nede nogle timer sidst på eftermiddagen. Jeg ved ikke helt, hvad der skete - men ihvertfald var ISDN og ADSL nede, og firewall'en var slukket, selvom der var UPS på.

Det kan sikkert lyde lettere utroligt for jer, der bor i bedre dele af landet, men her i det rige Nordsjælland er man først nu ved at grave el-ledningerne ned. DONG - forsyningsselskabet med Danmarks dårligste betjening - har i årevis haft et skænderi med sine kommunale kunder, hvor man nægtede at grave luftledninger ned, med mindre kommunerne ville betale en stor del af regningen.

Eller rettere - den del af DONG, vi taler om, er det tidligere NESA, og man nægtede at grave kabler ned i stort set samtlige kommuner - bortset fra Gentofte, som tilfældigvis var ejer af NESA... Evil

Det korte af det lange: Først nu er man begyndt at grave kabler ned i Rungsted, og netop nu er man i gang udenfor den kælder, hvor Sporskiftets server er "begravet". Det er muligt, der har været en længere strømafbrydelse i dag, hvor UPS'en er løbet tør for strøm, eller måske der blot har været en stor "gnist", men ihvertfald var meget IT-udstyr gået i stå.

Nu kører det igen - forhåbentligt længe. Laughing out loud

__________________

MVH
Lars

Like 0 kan lide
Top

Picture

Techek

Jelling

Indlæg: 900

PB

Ok, i så fald er du lovligt undskyldt, Lars. Men derudover er vi vist ganske tilfredse med oppetiden på Sporskiftet. Laughing out loud

__________________

[ Märklin M- og C-skinne på gulvtæppet med ungerne | Ordekvibrilistisk og pedantisk sprogsoldat ]

Like 0 kan lide
Top

Kommentarvisning

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.