Picture

HansPedersen

Indlæg: 21

PB

Findes der en jernbane interesseret programmør herinde?

Hejsa

Jeg har en drøm om at få udviklet et stykke software/simulator som jeg forestiller mig mange jernbane interesserede ville finde interesse i. Jeg kan dog ikke selv programmere, har forsøgt at læse nogle grundbøger osv, men giver hurtigt op. Jeg ved dog hvad jeg gerne så lavet. Og er begyndt at skrive en detaljeret beskrivelse, skærmbillede for skærmbillede så godt som muligt. Men ved slet ikke om det er detaljeret nok beskrevet, så finder det også spild af tid at fortsætte beskrivelsen, før en programmør eller flere, melder sig på banen med interesse for at få udviklet det og som kan sige om det overhovedet giver mening sådan som jeg beskriver det. 

Måske endda det kan bruges i modeljernbane sammenhæng også... Det vil dog nok kræve endnu mere. Grafikmæssigt er det ikke det vilde, slet ikke, det drejer sig langt mere om kodning af sammenhænge mellem dit dut og dat. Ønsker ikke at gå i detaljer i åbent forum. Men er der nogen der synes det umiddelbart kunne lyde interessant, og som rent faktisk er i stand til at programmere fra bunden et stykke større software program så ser jeg frem til at høre fra jer. Om hvilket sprog det skal kodes i? ingen anelse... Skal det fungere online? ja måske på sigt, men umiddelbart ikke første tanke. Men det ville dog kunne bibringe med en større morskab. Men i første omgang tænker jeg bare selvstændigt program. 

Har prøvet i deciderede software udviklings forummer, uden held, udover de skriver det vil koste mange hundrede tusinde at betale sig fra. Det tvivler jeg på det kan indbringe, selvom det måske kan sælges for nogle hundrede når det er færdigt, men tvivler på det kan sælges til mange tusinde!. Fordelen skal være at det bliver et fritidsprojekt vi udvikler på i fællesskab, jeg mig med viden om hvad det skal kunne, og du som teknisk programmør. Og så må vi se hvad det på sigt kan føre til af eventuelle mulige indtægter. 

Tænkte det vel ikke er umuligt at programmører også har en jernbaneinteresse, og findes her på siden og måske kunne finde lyst i at deltage i et sådant projekt :) 

Ser frem til at høre fra nogen

MVH
Hans Pedersen

Like 0 kan lide
Top