Picture

PerOlsen

Indlæg: 2.066

PB  Blog

Vedhæftning af billeder

Okay ... så har jeg lige opdaget, at de billeder jeg havde uploadet et par indlæg, IKKE var tilstede i indlægget.

Efter lidt roderi fandt jeg ud af, at man åbenbart SELV skal trykke en ekstra gang på "Insert image" efter at man har uploadet det. For så at finde ud af, at billedet røg ind forrest i indlægget fordi text-cursoren lige stod der.

Nuvel ... det kan læres ... men intuitivt og brugervenligt er det altså ikke.

Og Image pickers ligger i et vindue, som er alt for lille, så man kommer til at scrolle inde i vinduet, når man skal navigere rundt. Det er så også det meget irriterende ekstra scroll man får, når man ikke skal bruge billeder men skal de der to-tre kilometer ned til Gem-knappen på siden.

Jeg kan godt se, at Image picker har sine fordele fordi den er avanceret. Men brugervenlig er den fandengalemig ikke. Der er alt for mange valgmuligheder og blindgyder.

Ingen tvivl om at Drupal-løsningen er meget mere avanceret ... men jeg savner sgu det gamle Sporskiftet med sin meget enklere (og dermed hurtigere) betjening, mere rene layout og lettere overskuelighed.

Jeg er helt sikkert præget af at være Mac-bruger ... jeg er vant til brugerinterfaces, som er designet til at være intuitive og være tilrettelagt, så de følger de fleste almindelige brugeres tankebaner og adfærd. Det er så ofte på bekostning af features som hardcore IT-brugere vil have ... men det virker skidegodt på almindelige mennesker.

Og jeg er helt klart præget af 20 års arbejde som Mac-supporter for kreative mennesker ... de går helt i baglås over løsninger, som ikke følger almindelige tankebaner. Systemer bør tilrettelægges brugernes måde at tænke på ... ikke omvendt.

Sorry Lars ... men jeg så gerne, at vi kunne vælge en Sporskiftet-Light med meget færre funktioner. Wink

Mvh. Per

__________________

Märklin C- og K-skinner.
Treskinnedrift med eCos & TouchCab.

Udvikler af http://www.jernbanebasen.dk

Like 0 kan lide
Top