Picture

kley

servicetekniker

Indlæg: 19

PB

Modeltogsmarked Højerhus/Jegerup

For år tilbage arrangerede Jan Møller, Højer, (æret være hans minde) et lille, men meget hyggeligt modeltogsmarked. Jeg har været der næsten alle gange, og da nyheden om, at markedet blev afholdt for sidste gang (sagt af en besøgende i baren på Højerhus) blev jeg meget ked af det og gik straks igang med at undersøge sagen.

Den var god nok, dette skulle være den sidste gang. IKKE TALE OM!, tænkte jeg og fik en snak med kæresten som var med på, at vi, som par, overtog markedet.

Da næste arrangement blev afholdt, nu i vores regi, kunne vi GODT mærke, at rygtet om lukningen var kommet langt ud. Vi kunne se det på besøgstallet. Men, vi holdt fanen højt og afviklede endnu et marked til efteråret. Her kom så den næste kedelige besked: Højerhus, som dannede de hyggeligste rammer; kunne ikke bære mere, så derfor blev det lukket...

Skuffelsen var stor. Men en løsning i sigte. Kæresten og jeg var godt på vej til at flytte til Jegerup, nord for Vojens, hvor de har et ligeså hyggeligt forsamlingshus. Efter en hurtig snak i telefonen med udlejer, havde vi den store glæde, at kunne meddele, at markedet fortsætter, dog i Jegerup forsamlingshus.

Den første Lørdag i Oktober, 2019 var det så såvidt. Markedet blev afholdt med en lille succes for alle arrangører. Vi havde bedt den lokale idrætsforening om hjælp til salg af kaffe m.m. som de gerne gjorde.

Det gik så godt, at vi gentager hele baduljen (nu med et par nye sælgere) den første lørdag i Februar. 

Mange har spurgt og foreslået at afholde det i den nye multihal, som Jegerup er stolt af i øvrigt, men jeg tror på, at det ville ændre status på markedet fra at være hyggeligt til "bare" endnu et marked. Det er vi ikke interesseret i, da det er rammerne, som tiltaler. (småt, men godt..)

Ydermere kan det nævnes, at vi forsøger at gøre det nemt for alle. Derfor har vi besluttet IKKE at datofastsætte arrangementet, men simpelthen sige, at det er den første lørdag i hhv. Februar og oktober. Så kan det da ikke blive nemmere, eller... ?

 

mvh, Christian Kley, MJK Røg&Damp

Reklamen i nyt design

__________________

med glimt i øjet, Christian Kley

(Märklin siden 1983, var modstander af MM, blev digitalvenlig i 09, foretrækker DCC, hvis det nu absolut skal være.. Wink )

Like 1 kan lide
Top