Ranger lokomotiv

Min far var ansat ved DSB i Tønder, vi boede i en stor funktionær bolig, så jernbaneterrænet var min legeplads, ofte kørte jeg med på rangermaskinerne, først de små lokomotiver som jeg efterlyser her hvad de kan hedde og om de findes som model, jeg er ret så sikker på at det er den med de 3 hjul og en lille kulkasse bagpå, men den kan også hav være høj som på foto. senere var det den lille grønne traktor som vi kaldte den Ardelt 108, men den har jeg fundet som model. Så er der et stor tysk lokomotiv, som hver dag ankom kl 12 med 40 - 50 godsvogn og som kørte igen kl. 16 til Esbjerg. er der nogen her i forum der kender den ?Mo og styrevogn var også en del af min barndom, og den har jeg også fået lov til at køre ( så snart vi kom ud af stationen) og den findes som model.  her i det nye år skal jeg starte op i en modelklub, men jeg vil godt køre med de tog som jeg har kendt, så det er noget af det jeg vil anskaffe mig, det er dyrt når det skal være DC digitalt og med lyd, men store drenges legetøj er jo dyrt  Smile men hjælp til damplokomotiverne  Big smile og måske sneploven, er den set som model?

Like 0 kan lide
Top

Picture

Bent_P

Jyllands hovedstad

Indlæg: 1.595

PB

Dsb rangerlokomotiv, det var nok en F maskine https://www.jernbanen.dk/damp.php?s=1&litra=F&typenr=3

__________________

Hilsen Bent P.

Märklin gennem 40 år, M, K og C-skinner

Like 0 kan lide
Top

Picture

OHJ20

Modeljernbane Ghostrider

Indlæg: 180

PB

Hej

Det 'Store' tyske lokomotiv, har nok været denneher så, DSB litra N, mere om forbilledet her :  https://www.jernbanen.dk/damp.php?s=1&litra=N&typenr=3

Og angående styrevognene, så havde DSB 3 slags på det tidspunkt, Litra CRS, Litra CPS og Litra CLS, mere om disse kan du finde udaf på www.jernbanen.dk , under personvogne. 

Angående sneplov, så må Du en tur ud på 'Nettet' og så hvad Du kan finde.  DSB litra MO, så skal Du kigge efter Heljans, de har lavet en DSB MO 1800, en DSB MO 500 og de kommer nu, i det nye år med en 4-akslet udgave af samme. Håber det kunne bruges.

Mvh

OHJ20

__________________

Autonom Modeljernbane Ghostrider

Like 0 kan lide
Top

Picture

steenj52

pensionist

Indlæg: 9

PB  Blog

Tak for svar Bent P.

Like 0 kan lide
Top

Picture

steenj52

pensionist

Indlæg: 9

PB  Blog

Tak for svar OHJ20.

Like 1 kan lide
Top

Kommentarvisning

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.