Marklin 3067 MY1147 i DSB's VIA design samt Digitalisering

Billeder af MY 1147 efter makeover

Næsten færdigNæsten færdig

Næsten færdigNæsten færdig

Så det ved at være færdigt med udsenet på min MY´er. Mangler de Orange Reflex mærker og så den done Laughing out loud
Syntes Erling har gjort et godt stykke arbejde Laughing out loud

Beskrivelse:

Denne MY 1147 var min gamle maskine fra da jeg var 7 år gammel da jeg startede med tog. da jeg var lille var jeg ikke så god til at psse på mine ting fordi jeg ikke forstod det helt. Marklin MY´ere er jo kendt for at være stærk og det må man sige den ar været og den har altid været trofast som analog lokomativ altid kunne køre og aldrig gået i stå, men som tiden gik og jo mere den røg på gulvet fra 50 cm højde fik den nogle skræmmer rund omkring ( det er de ujævnheder den stadig har ) Jeg syntes fordi det er mit første dansk lokomativ fra dsb at jeg ville rede den lidt og det var en af grundene jeg valgt at gå igang med at designe noget som jeg syntes ville være pænt den fik og det jo så det der kom ud af det som den ser ud nu efter Erling har malet den og lavet nogle andre ting på den. Mine plander for udsens ombygningen var at den skulle have nogle rigtige plove på samt rangerplatforme og derefter styrvogns lygter ligsom MY 1159 havde i virkeligheden fordi dan kørte med styrvogns tog. Når men jeg fik en lang og god email samtale med Erling om opgaven og den var han frisk på at gå igang med så jeg sendte den over til ham for at få den store tur, nu er tiden så kommet til at den snart kommer hjem igang og det bliver dejligt da motordelene ligger i min skuffe her hjemme og venter Laughing out loud.

Håber i nød den lille fortælling Laughing out loud

Den har en lang køre histoie fra Gersagerparken Modeljernbane Klub hvor den har kørt hele anlægget rundt flere gange med Snefnug og fyrværkerivognen jeg havde. jeg gik i klubben siden jeg var 8 år til 13 års alderen hvor jeg stoppede pga. flytning.

Den skal bygges digital så den kan køre med mit andet matriale så den ikke bare står og glor Laughing out loud Men jeg mangler desværre en æske til den så hvis nogle ligger inde med en nye marklin æske som er tom ville jeg meget gerne købe den eller evt bytte med noget.

 

__________________
DSB MY1147 - Banner

Mvh. Sebastian Leo Forring

Marklin C-skinner. mobil station, DSB Epoke 4 - 6

Youtube opdate: http://www.youtube.com/watch?v=cj7_m3LHy4w&feature=colike

Like 0 kan lide
Top

Picture

Sebastian Leo Forring

Hårlev

Indlæg: 594

PB  Blog  Hjemmeside

Nu kommer maskinen snart ind af døren så nu skal jeg osse bruge lidt hjælp.

Hvis jeg skal bygge den digital med lyd skal jeg så bruge:

Esu - 54400 http://www.shop.nettog.dk/product.asp?product=3585

Esu - 54610 http://www.shop.nettog.dk/product.asp?product=3565

Esu - 51950 http://www.shop.nettog.dk/product.asp?product=1406

Har resten som er: Motor 60944, slæbesko. Hæfteringe samt kul.

Så det er bare det sidste jeg mangler at få på plads. så håber nogle kan hjælpe

__________________
DSB MY1147 - Banner

Mvh. Sebastian Leo Forring

Marklin C-skinner. mobil station, DSB Epoke 4 - 6

Youtube opdate: http://www.youtube.com/watch?v=cj7_m3LHy4w&feature=colike

Like 0 kan lide
Top

Kommentarvisning

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.