Marcipanbrød

Jeg er den lykkelige ejer af et marcipanbrød Sad

men LJ M31 har kørt upåklagelig, pludselig stoppede den!!! ??? - jeg kikkede nærmere på dyret dekoderen fejlede heldigvis ikke, lys og lyd virkede og andre lyde.

Der hvor motoren er sat til printet er der en modstand/ den var meget varm . Ud med motoren og sætte strøm til terminalerne på motoren, den sorte ledning til stømforsyning blev meget varm , jeg prøvede at dreje motoren med fingrene så begyndte motoren at køre, herefter vendte jeg strømmen og ingenting skete herefter, jeg antager at motoren er en mandagsmodel.

Veissmann

Hej sporskiftere

Jeg kunne godt tænke mig om nogle af de kloge hoveder her kan fortælle om Veissmann 5233 kan tilsluttes til Roco Z21, ( den sorte boks ) og om hvad der kræves.

Hilsen Litra S740

Romford hjul til dampmaskiner

Jeg kunne tænke mig hvis nogen kan hjælpe med at fortælle hvor jeg kan få fat i romford hjul til Litra S - maskine, og om det kan lade sig gøre at udskifte.

 

Med venlig hilsen

Erik Sundgaard

Litra S740

Hej alle

Jeg har gennem længere tid haft problemer med Hobbytrades Litra S 736, jeg håber der er nogle der kan hjælpe ? 

Det drejer sig om printet og ledninger til lyset, der er flere ledninger der er sluppet printet - vel forde jeg ikke har været forsigtig nok da jeg har taget overdelen af.

Det ville være fedt hvis der var en der ville tage sin overdel af og tage et par nærbilleder.

På forhånd mange tak.

Med venlig hilsen

Erik

 

Top

Litra S-Maskine

Jeg har igennem længere tid søgt rundt for at finde reservedele til S-Maskinen, det jeg søger er bagerste boggie da den jeg har været meget varm og smeltet, hvis der var en der kunne anvise hvor jeg kan få/købe reservedelen og andet er at sneplovene bagerst Smile Wink

 

På forhånd mange tak

 

Litra S740