H.C.Andersen og tog - at rejse er at leve

H.C.Andersen og kunstneren Pauline ThomsenH.C.Andersen og kunstneren Pauline ThomsenH.C.Andersen modtages ved toget i Ry, hvor han fortæller historie og folk maler til hans fortællinger - juli 2011H.C.Andersen og kunstneren Pauline ThomsenH.C.Andersen og kunstneren Pauline ThomsenH.C.Andersen modtages ved toget i Ry, hvor han fortæller historie og folk maler til hans fortællinger - juli 2011Hej

Jeg er ny på sitet men elsker at køre med gamle tog.

Jeg optræder som H. C. Andersen og julemand og tænker på om nogle af jer tog-folk kunne have lyst at bruge mig og min figur ved forskellige lejligheder.

jeg har en hjemmeside

Kontakt mig gerne for at høre mere om muligheder for sjove events med mine figurer.

Venlig hilsen Lars . H Rasmussen

60643413

www.lhrconsulting.dk

www.julemandens.dk

 

 

 

Like 0 kan lide
Top