ny mand på banen multimaus 10810

hej  jeg er 58år og jeg har haft tog for 40 år siden.,jeg prøvede så spor N,det var  for bette,så prøvede jeg HO spor c digital ,men men det var jo bare at sætte dem samen,altså skinnerne, så jeg solgte begge dele, nu har jeg så købt  7-800 lima skinner med el skiftespor  kryds. flex skinner. 9 analog toge .det syntes jeg er alletiders.save og  pudse sine skinner,jeg kan altid få dem til at passe sammen.jeg behøver ikke at skulle ud og købe skinner.jeg er bare gået igang med at bygge bane.jeg  har 4 transformer som jeg skulle have sat op .så kunne jeg kører med 4 lok ,det har jeg så droppet.jeg har så  igår købt en multimaus 10810 nyt digital tog med vogne.og jeg har selv sat en lok pilot i mit  DB 220 011-1.jeg tog chipen op og fik den nye i. 5min.hold da kæft jeg var sgu stolt.og det kører med lysi. jeg har nogle gl MZ og MY som jeg skal have lok pilot i.detg glæder jeg mig til.

jeg har så fået et prob jeg tror jeg er kommet til at give min multimaus et andet sprog. igår fik jeg en manual på dansk  fra en venlig mand på  facebook (tak for det) nu kan jeg sgu ikke finde ud af den.SHIT SHIT.er der en venlig sjæj der kan hjælpe mig  VH klaus jørgensen Randers Angry |(

Like 0 kan lide
Top

Picture

erikl

Indlæg: 86

PB  Blog

Hej og velkommen

 

hvis du ikke er sikker på hvad du har gjort så lav en reset to factory default så er du sikker på dit udgangspunkt, det er punkt 3.5 i manualen

https://www.fleischmann.de/uploads/documents/pdf/multiMAUS/10810_multima...

Dette er den på engelesk

 

 

__________________

Mvh Erik L.

MiniTRIX, Z21, Digikeijs

TrainController Gold

Like 0 kan lide
Top

Picture

klausj

pensionist

randers

Indlæg: 4

PB  Blog

tak Erik det prøver jeg ha en go dag

 

Like 0 kan lide
Top

Kommentarvisning

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.