Hjælp til selvhjælp

Vi har hver især vores stærke og svage sider inden for denne dejlige hobby. Nogle er dygtige til landskaber, bygninger m.m. og andre har deres stærke sider inden for elektronik, strøm m.m. Desværre er min stærke side ikke ud i den elektriske verden :(  Jeg er sikkert ikke den eneste herinde, der synes det er svært og lidt uoverskueligt at have med elektronik og strøm at gøre!

Jeg har ofte ledt efter kurser der omhandlede dette emne, men uden resultat. Andre gange har jeg spurgt i øst og vest og kunne så ikke huske meget af diverse forklaringer når jeg senere har siddet herhjemme og prøvet på at få tingene til at fungere...

Jeg vil derfor gerne tage initiaitv til at få et kursus op at stå, hvor vi kan mødes og få lært lidt, så det ikke virker så skræmmende at skulle i gang med den elektriske del. Jeg forestiller mig at kurset kunne indeholde noget om kørestrøm, skiftespordrev, signaler m.m. Altså ganske simpelt indføring i disse ting og gerne hvor man selv får prøvet det af...jeg lærer bedst ved at få fingerne i det, fremfor lange forklaringer...

Skulle der herinde være en, som kunne tænke sig at tage den udfordring op og lære fra sig og som har lidt flair for det pædagogiske og en stor portion tålmodighed, vil jeg gerne høre fra vedkommende. Jeg forstiller mig at kurset kan afvikles en gang i januar eller februar her i Vestjylland, hvor der er adgang til lokaler vi kan være i.

Hilsen Klaus K

Like 1 kan lide
Top