Så blev man bane ejer...

Har købt mig et gammelt Fleischmann anlæg, hvor gammelt det er ved jeg ikke men det er nok 20+...det har været på loftet en del år så derfor skal alt renses af samt ledninger til skiftespor osv skal skiftes...dette håber jeg at jeg kan få hjælp og gode råd til herinde...om det så med tiden skal bygges digitalt ved jeg ikke, jeg har en idé om at jeg vil lave det devis digital og analog, så selve togene kører digitalt og skiftespor osv kører analog men om det er muligt ved jeg ikke...aller først står den på rengørning... Wink

__________________

Hilsen Jens Brix.

HO Fleischmann Digital/Analog.

N Fleischmann Analog.

Like 0 kan lide
Top

Picture

Snuden

Troldmand

Haderslev

Indlæg: 405

PB  Blog

jbdk skrev:

om det så med tiden skal bygges digitalt ved jeg ikke, jeg har en idé om at jeg vil lave det devis digital og analog, så selve togene kører digitalt og skiftespor osv kører analog men om det er muligt ved jeg ikke...

Det kan man sagtens, det har jeg også selv planer om.

__________________

MVH

Morten Strårup

Min egen fantasibane: Det Kongelige Sønderjydske Jernbane Selskab KSJS fra 1910 til 1985.

DSB i 1951, K.P.E.V i Sønderjylland 1912 og HAJ kort efter genforeningen.

Råstoftransporter via jernbanen.

Yngste deltager i Peters garage.

Like 0 kan lide
Top

Kommentarvisning

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.