En lille introduktion til BBB

Oprindeligt fik jeg købt en del Dansk materiel i de tidlige 90ere og naturligvis et Delta startsæt med BR 41. Heraf blev jeg mobbet af uvenlige venner med navnet Dansk Bjergbane.

De kære damplokomotiver fangede mere om mere an som årene gik. De fik flere farver og kom længere og længere tilbage i tiden. Alt skal jo ha en ende og da Bayern er et af mine favorit områder i Tyskland tjaa så blev K.Bay.Sts.B mit udgangspunkt.

Rheingold og Orient expressen har suset igennem området. Måske ikke præcis i 1924-28 og på mine strækninger. Men alt er jo en tilpasset virkelighed på min bane der bliver bygget udfra mine interesser og fantasi. Senere vil nogle kloge hoveder sikkert påpege at vingesignaler er epoke III. Jow, men jeg kan ikke overskue Weinert signaler.

Der kommer måske indlæg om elektronik, gips, maling og patinering undervejs. 

I skrivende stund bygger jeg på år 5 i et vejrbestemt tempo alt efter andre interesser og tidsoverskud.

 

__________________

Hilsen Jan

Märklin K-skinne, Epoke I/II Syd Bavarisk landskab. Tysk (Bayern, Württemberg, Baden) Epoke I, II & III rullende.

ESU Ecos 2, SwitchPilot II, Viessman, LDT. Philips Hue, TrainController Gold V9.0 med SmartHand+, og lidt hjemmekodet diverse

Like 0 kan lide
Top