Loftbanes status sept. 2011

Der har været stilstand i denne måned med hensyn til klargøring af loftrummet. Jeg er ved at få installeret solvarme og udskiftning af kedelen og dette projekt har første prioritet lige nu. Så det er nok først i oktober at jeg får tid til at gøre loftrummet klar til anlægning af banen.

Men jeg har fået optimeret/ændret mit layout efter mange gode kommentarer fra venlige brugere her fra sporskiftet. Der hvor der er sket de største ændringer er omkring Midtby. I midtby er remisen til de elektriske tog fjernet, og der er kommet en læsserampe til 2 spor, samt et nyt optillingsspor uden omløbsmulighed. Rundremisen er ændret fra 7,5 grader til 15 grader, og nu med 4 porte. Havneporet kommer ind på spor 4 nu, og rebroussement sporet er forlænget. Der er kommet et udtrækspor over broen i spor 3, samt at privatbanen har fået deres egen korte perron. Selve byen er blevet indrettet med virklighedstro. Der er sikkert sket flere ændringer som jeg bare ikke lige kan huske. Jeg har lagt et billede ved.

Billede

Tidsplan: Jeg satser stadig at på at have loftrummet klar til oktober. Smile

__________________

Med Venlig hilsen

Peter Baungaard

N-Modulvest
http://www.nmodulvest.dk/

Like 0 kan lide
Top

Picture

HNE3003

sælger

Indlæg: 448

PB  Hjemmeside

Det begynder sgu at se godt ud... Glæder mig til at følge med i dit anlæg... Måske jeg "låner" lidt fra dit remisen område, til min egen bane: ny bane. Her under Layout, på sporskiftet.. Smile
__________________

WWW.ets.acnshop.eu

DCC på Tillig Elite, mest Danske toge, men alt der
har kørt i DK er velkommen, gerne MY´er og MZ´er
og ME`er....

Intellibox Games on Track

Like 0 kan lide
Top

Kommentarvisning

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.