Loftbanes status nov og dec 2011

Jeg har ikke haft tid til at blive færdigt med rummet endnu desværre. Jeg har her i juleferien fået spartlet halvdelen er rummet første gang. Men det bliver nok desværre først til februar at jeg bliver klar med rummet hvis jeg skal være realistisk. Jeg arbejder rigtig meget på jobbet for tiden, og det vil jeg blive ved med hele januar, og så bliver familien prioriteret højere end modeltogbanen.

Billede

Jeg glæder som en lille dreng til at komme igang med at lave banen, så jeg skal nok få rummet gjort klar. Men jeg har det også sådan at jeg vil hellere gøre rummet helt klar inden jeg begynder. For det er jo lidt nemmere at spartle og male når rummet er tomt.

Jeg vender tilbage til februar.

Status for 2011

Jeg er kommet rigtig langt med at gøre loftrummet brugbart til modeltobane i 2011. Jeg har lagt varmerør og vandrør ned i bjælkelaget, gulvet er isoleret og der lagt gulvspåndplader. Lofttrappen er flyttet så kanten er midt i rummet således at der er fuld ståhøjde når man kommer op af stigen. Jeg har fået sat et vindue i gavlen og lavet inddækning og vindueskarm. Der er sat en lille radiator op under vinduet. Sporplanerne er ændret lidt efter gode kommentare her fra Sporskiftet, og jeg har været igang med at lave printplader til sportavler.

Mvh Peter Baungaard

__________________

Med Venlig hilsen

Peter Baungaard

N-Modulvest
http://www.nmodulvest.dk/

Like 0 kan lide
Top