Loftbanes status 14. marts 2012

Loftrummet er nu meget snart klar til indflytning mangler kun at male Big smile Endelig. Jeg må indrømme at jeg fuldstændig havde undervunderet omfanget ved at lave et loftrum om til at beboelsesrum. Det har taget meget længere tid end hvad jeg først antog. Men det skyldes også min grundighed, for jeg har det sådan, at det kun er noget jeg gider at gøre en en gang. Rummet er blevet rigtig godt, og det kan anbefales at have et vindue og en radiator så man har lys og varme, og ikke mindst muligheden for at få frisk luft ind i loftrummet.

Jeg har arbejdet lidt med layoutet også, jeg har valgt at bruge et hjørne mere at loftrummet til togbanen. I det nye hjørne har jeg flyttet dalby og grusgraven over, det giver mere plads til en flot grusgrav. Der hvor Dalby lå før er lavet om til en sø, hvor havnesporet via en bro krydser og derved er rebroussement sporet fjernet. Jeg har også fået lavet en indkøbsliste over spor og sporskifter, så jeg kan få købt ind.

 

__________________

Med Venlig hilsen

Peter Baungaard

N-Modulvest
http://www.nmodulvest.dk/

Like 0 kan lide
Top