Picture

fkm

IT-Systemadministrator

Indlæg: 422

PB

Banebørstedag i Næstved Modeljernbaneklub

Dato: 
Saturday d. 8/6/2019 - 11:00

Så er der igen åbent hus i Næstved Modeljernbaneklub.

For 17. gang byder Næstved Modeljernbaneklub, alle modeljernbaneinteresserede velkommen til klubbens  Banebørstedag. Det er dagen hvor vi holder ”Åbent Hus”, og hvor vi mødes på en helt uformel måde. Du behøver således ikke være medlem af en klub eller forening. Der er mulighed for at fremvise din sidste nyskabelse, udveksle erfaringer med andre ligesindede og forhåbentlig få nye ideer. Du kan også opstille og fremvise dine hjemmebyggede modeller.   Der vil i år være fokus på nærtrafik. Materiellet på anlægget og i udstillinger vil naturligvis bære præg af årets tema. Klubbens anlæg udbygges til stadighed med detaljer, bygninger og smånips, så der er til stadighed nyt at se på.
 
 NMJK`s brugtbod er åben og alle modelbane forhandlere, fabrikanter og private er velkomne, blot med et begrænset sortiment. Salget skal kunne foregå fra ”bagsmækken” af bilen, fra dit campingbord eller direkte fra den medbragte kuffert. En del af parkeringspladsen, de overdækkede cykelstativer og græsarealet foran klublokalet, benyttes til salgsaktiviteter. I tilfælde af dårligt vejr, kan vi være inden døre. Det er helt gratis at deltage og det må derfor ikke forventes, at NMJK stiller borde til rådighed, ligesom der heller ikke kan forventes adgang til el. NMJK hjælper ikke med opstilling / nedtagning af boder.

Vores jernbanecafe tilbyder kaffe, the, øl, vand og et let måltid i hyggelige omgivelser til rimelige priser.

NB: Kommer du i bil fra Nord, så skal du være opmærksom på, at Østre Ringvej er spærret ved Præstøvej, da jernbanebroen er revet ned (grundet elektricificering i forbindelse med Fehmern forbindelsen). Du kan med fordel køre gennem byen ad Ringstedgade, Rådmandshaven og Havnegade. Når du har Q8 tanken på venstre hånd, så drev til venstre umiddelbart derefter, så er du på Nygårdsvej.

Kommer du med tog, så kører Movia rute 602 direkte til døren.

Lokation: 
Sydbyskolen, Afd. Uglebro
Nygårdsvej 110
4700 Næstved
Denmark
Like 3 kan lide
Top