Udgiv indhold
Få Banedanmarks pressemeddelelser på RSS.
Opdateret: 1 år 22 uger siden

Ekstra julehjælp til rejsen er klar fra DSB og Banedanmark

tir 20/12/2016 - 10:35
Nu er der kun kort tid til, at mange danskere stiger på toget for at fejre jul med deres familier. Medarbejdere fra DSB og Banedanmark vil derfor igen stå klar på fem af landets travleste stationer med praktisk information og en hjælpende hånd for at give alle en god start på rejsen
Top
Kategorier: Rigtige jernbaner

Banedanmark vinder fornem pris på international infrastrukturkonference

tor 3/11/2016 - 16:26
Onsdag aften den 2. november høstede Banedanmark international anerkendelse, da projektet bag Danmarks første højhastighedsjernbane Den nye bane København-Ringsted, vandt prisen i kategorien ”Innovation in Rail og Transit” ved Be Inspired Awards i London, som bliver afholdt i forbindelse med den årlige konference "The Year In Infrastructure."
Top
Kategorier: Rigtige jernbaner

Minister sætter sporbygningen på Danmarks første højhastighedsbane i gang

fre 28/10/2016 - 16:15
Transport- og bygningsminister Hans Christian Schmidt satte fredag den 28. oktober gang i sporlægningen på Den nye bane København-Ringsted.
Top
Kategorier: Rigtige jernbaner

Løvfaldstroljer på natpatrulje

tor 20/10/2016 - 10:00
Efteråret har meldt sin ankomst, og når bladene falder af træerne, ruller Banedanmarks løvfaldstroljer ud for at spule skinnerne rene for den fedtede substans, der opstår, når togene kører hen over bunkerne af nedfaldne blade.
Top
Kategorier: Rigtige jernbaner

Jernbanens nye signalsystemer er på vej - men forsinket

tir 11/10/2016 - 16:01
Banedanmark er i øjeblikket i fuld gang med at etablere nye signalsystemer på jernbanen, der skal erstatte de gamle signalanlæg på S-banen og fjernbanen. Men tilpasningen af de nye systemer til den danske jernbane har vist sig mere kompliceret end forventet, og udrulningen bliver derfor forsinket op til et år på S-banen og op til to år på fjernbanen i forhold til den politiske aftale. Banedanmark forventer at være færdig med at installere de nye signalsystemer på S-banen i 2021 og på fjernbanen i 2023. Derudover bliver de nye signalsystemer dyrere end forventet – men overholder totalbevillingen.
Top
Kategorier: Rigtige jernbaner